Litorina.org

Home
Seppo Mononen CV
Kekkosen linjalla Suomi jatkaa dualistista kaksoiselamaa
Organized.fi
Human Rights Court
pics - siru hampaassani
Pirjo Sandström
1993 ohjelmoitu kriisi jatkuu 2018
Tamminiemen trollitehdas
Lottien Natsimiljoonat
Ministerille
Polttamaton Pirtti
ilkka_rehabilitoi.html
natsi-lääketiede_Suomessa
Tyttöjen oudot kuolemat EP:lla
Hl AnitaSimonen
Inger Karumo sadistilääkäri VKS:ssa
International Conspiracy
Suposta jouduttaja Eduskuntaan
Ilkeys tappaa
Väkivalta johtuu alistamisesta
Yle sensuroi
miksi Mikko on paha?
"Näytit Maailmalle"
Ehdokkaista
Vilpillisyys
"Tulvasuojelu": Niinistö suositteli
Vääriädiagnooseja
Suomi kriisissä
Kunniaton Eduskunta
Hamlet
UKK-vallankumous
"Tulevaisuusseminaari"
Naapurin Heikki kuoli 1944
Tulvasuojelu - puhallus
29.9.2012/sm
Poliisin huumejuhlat
Voi meitä ...
Yksi tietää aina
Poliittinen yle
Suomi toimii häikäilemättä
1993 Kriisi
Polttamaton pirtti
Miksi Suomea ei oteta tosissaan
Syöpä Suomessa
Inhimillinen kehitys alkaa kohdussa *
Moraali vai Etiikka
oikeusvaltioko
Lentokone hajosi ilmassa - 8 kuoli Suomessa
tuskalliset_maitohapot
Kehitys johtaa sivistykseen
Euroopan vapauttamisen muistopäivänä 11.11.
vilpittömät
sanoma riosta
Natsismi
Olkaamme suomalaisia!
Finlandia on Bolivian kansallishymni
Saatanan tunarien koti?
Ylen taantumasta
Vaasan Nais Mafia
Salaisen Poliisin kiusaamana
Huumeita Floridasta
evoluution todiste
Evoluutio
salaliittok
Sensuuri Suomen tietoverkoissa
VAASAN HOVIOIKEUS v.2004
Parempi ymmärtää
Miksi koulu ei toimi
Maanpuolustuskurssiyhdistys
Tavallinen ihminen on tärkeä
rahastusta lääkkeillä
Helsingin 1975 henki
Arktinen talvihenke
Tarpeeton sota
Tavallinen ihminen
Lapin kesää
Nobel-juhlista
Ilman oikeutta
Elektr. valvontaa ilmajoella
jordsskorpan
Itsemurhista
Pakolaisten henkinen pääoma tervetullut
Luovuus on ratkaisu
Ehdollinen refleksi hengenpelastajana
edustuston ongelmat
tiedottajoen syy?
Konsensus ja köyhyys
Talvisodan loppu
Mandela
propaganda
Elilitti käki on ..
sotatragediat
Talvisota
Itsenäisyys on eliitin vapautta
Conzita
SUOMI-URKINTA
Ihminen on ...
Darwinin pulma ratkesi
ilkeys
Urkintayhteiskunta
Sisuair
Vai mitä se on
Väkivalta - Verboten! *)
POLIISIOSASTO - kaavio(!) 2010
LitorSE
Litorina geologiaa
vouti
Projekti
Pako
Rosa
Iluminada
29.9.2012 /sm WHO:
"NÄYTIT MAAILMALLE"

Tamminiemen trollitehdas vetelee viimeisiään; vaikka uusia jäseniä liittyy

Kekkonen.18.jpg

Isäni julkisesta virasta johtuen kotiin tuli monipuolinen valikoima sanomalehtiä. Nuorena koululaisena/lukiolaisena panin merkille kuinka jotkut lehdet kertoivat asioista niin kuin näytti loogiselta ja todelta. Sitten oli lehti, kai jo lakkautettu, joka näytti vääristelevän todellisuutta sikäli karkeasti, ettei edes vajaavaltainen lukija voinut ottaa sitä todesta.

Sotien jälkeiset nuoruuteni ajat muistuivat mieleen lukiessani menneen ajan politrukin paatokselta vaikuttavaa tekstiä US Puheenvuorosta joku aika sitten. - Jo otsikko pani ihmettelemään julkaistavien tekstien seulan säätöä toimituksessa!

Esko Seppäsen EU parlamentti- ja eduskuntauran ansioiden taustoja heijastelee mielenkiintoisella tavalla hänen tekstinsä "Sofi Oksanen suomettumisen jumalatar" (6.5.2015 US.puheenvuoro). Luokallista toveritukea Seppäselle tarjoaa Seppo Oikkosen panos "Kekkonen, suomettuminen, Sofi ja sofismi", Uuden Suomen Puheenvuorossa tämäkin, 8.5.2015. 

Sofi Oksasen "Puhdistus" -romaanin sanoma liittyy ihmisen käyttäytymiseen suhteessa Neuvostolliiton ajan sosialismiin. Oksasen  sanomaa toistaa Lauri Törhönen Jörn Donnerin ideasta tekemässä "Gränsen 1918/Raja 1918" -elokuvassa vuodelta 2007. Häviäjiin kohdistettuun vainoon Neuvostosotilaat eivät osallistu, vaan raakuuksia tekevät sosialismin uskoon tulleet omat kansalaiset niin Virossa kuin Suomessakin.  

Tamminiemen trollitehtaasta on julkisuudessa ainakin yksi "todistaja", ministerin arvolla palkittu Jaakko Iloniemi, joka oli yksi Kekkosen Etyk-agenteista 1975. (Tamminiemi oli 26 vuotta presidentin virka-asuntona ja neljä vuotta hänen hoitokotinaan, sitten Kekkos-museona. Etykissä olin luvallisena turvallisuuslaitteiden toimittajan edustajana). Laskevaan Kekkosen lumoon  takertuen Iloniemi julistaa häpeilemättä sellaisin trollli-huudoin kuin "Mitä suomalainen sopii, se pitää", ja "Maa jossa laki ja oikeus toimii" (HS 12.5.2016). Tämä tiedetään valheeksi nyt, mutta Kekkosen aikalaisille se oli trolli, uskoteltu "todellisuus”, vastaten lume maanpuolustuskurrssiyhdistyksen “keksitty perinne” - aatetta.

Kekkosen vallankumouksen trollikenraaleista Erkki Aho (kouluhallitus) ja Eino S. Repo (YLE) näyttävät vetäytyneen aurinkoisimmasta julkisuudesta.  Vielä kuitenkin muistona väärästä tiedosta, trollista, kouluhallituksen hyväksymästä Maantieto 7 - Amerikan maantiedon oppikirjasta : “Karjanajajien hevoset korvaa nykyään  helikopteri".  Kustantaja Otava hehkuttaa osaajiensa mielikuvia suoraan Dallas- tv sarjasta! Aikamoinen yllätys koetteli huumorintajuani ajaessani Trans-Canadaa Vancouverista Preerialle, kun Calgarya lähestyessä näin summittain laumojaan ajavia karjamiehiä, joiden ei pitänyt olla siellä! 

Kirjailijain havainnossa on suomalaisen luonteen poikkeavuus, käyttäytymishäiriö, joka vaatii  sokeaa kostoa omille  kanssakansalaisilleen. Ehkä Seppänen tuntee osasyyllisyyttä kirjailijain osoittamiin maanmiesten vainoamisiin karkein natsi-menetelmin. Varsin suomalaista on Seppäsen ärtymys ja kirjailijaan kohdistama verbaalinen kosto siitä, ettei ole saanut riittävästi henkilökohtaista etua poliittisista ansioistaan.

Sofi Oksanen  on  kirjailija, joka ei kaipaa hyväksyntääni eikä tarvitse kirjoitustukea. Toveri Seppäsellä ja toveri Oikkosella sekä ministeri Iloniemellä on paikka Tamminiemen trollitehtaan museossa elävinä trolleina.

Seppo Mononen tutkija filosofian maisteri /www.litorina.org/

Kuva: Häikäilemätön Urho Kekkonen eliminoi vastustajat ja toisinajattelijat, 18-vuotias Kekkonen teloitusryhmän kuvassa takana. Kekkosen perintöä on yhteiskuntamme kaikille tasoille ominainen häikkäilemättömyys ja omavaltisuus.

PS. 1.2.2017 YLE a-studio/ Eduskunnan Puolustusvaliokunnan Valio Ilkka Kanerva: "Yleinen huolen aiheemme on se kun kansainvälisiä sopimuksia rikotaan". Kikkelikortistaan muistettu Ilkka Kanerva liittyy Kekkosen trollitehtaan museoon elävänä trollina, joka ei ole tietävinään kuinka Suomi häikäiemättä rikkoo allekirjoittamaansa vuoden 1947 Pariisin rauhan sopimusta. Rauhansopimus kielsi asevoimien ulkopuoliset maanpuolustuskurssit.                  - Rauhansopimus ei ole määräaikainen, vaikka trollit uskottelisivat sen ehtojen rauenneen. (Kuva estetty/varastettu sensuuri 6/2018)

 

Enter supporting content here