Litorina.org

Home
Seppo Mononen CV
Kekkosen linjalla Suomi jatkaa dualistista kaksoiselamaa
Organized.fi
Human Rights Court
pics - siru hampaassani
Pirjo Sandström
1993 ohjelmoitu kriisi jatkuu 2018
Tamminiemen trollitehdas
Lottien Natsimiljoonat
Ministerille
Polttamaton Pirtti
ilkka_rehabilitoi.html
natsi-lääketiede_Suomessa
Tyttöjen oudot kuolemat EP:lla
Hl AnitaSimonen
Inger Karumo sadistilääkäri VKS:ssa
International Conspiracy
Suposta jouduttaja Eduskuntaan
Ilkeys tappaa
Väkivalta johtuu alistamisesta
Yle sensuroi
miksi Mikko on paha?
"Näytit Maailmalle"
Ehdokkaista
Vilpillisyys
"Tulvasuojelu": Niinistö suositteli
Vääriädiagnooseja
Suomi kriisissä
Kunniaton Eduskunta
Hamlet
UKK-vallankumous
"Tulevaisuusseminaari"
Naapurin Heikki kuoli 1944
Tulvasuojelu - puhallus
29.9.2012/sm
Poliisin huumejuhlat
Voi meitä ...
Yksi tietää aina
Poliittinen yle
Suomi toimii häikäilemättä
1993 Kriisi
Polttamaton pirtti
Miksi Suomea ei oteta tosissaan
Syöpä Suomessa
Inhimillinen kehitys alkaa kohdussa *
Moraali vai Etiikka
oikeusvaltioko
Lentokone hajosi ilmassa - 8 kuoli Suomessa
tuskalliset_maitohapot
Kehitys johtaa sivistykseen
Euroopan vapauttamisen muistopäivänä 11.11.
vilpittömät
sanoma riosta
Natsismi
Olkaamme suomalaisia!
Finlandia on Bolivian kansallishymni
Saatanan tunarien koti?
Ylen taantumasta
Vaasan Nais Mafia
Salaisen Poliisin kiusaamana
Huumeita Floridasta
evoluution todiste
Evoluutio
salaliittok
Sensuuri Suomen tietoverkoissa
VAASAN HOVIOIKEUS v.2004
Parempi ymmärtää
Miksi koulu ei toimi
Maanpuolustuskurssiyhdistys
Tavallinen ihminen on tärkeä
rahastusta lääkkeillä
Helsingin 1975 henki
Arktinen talvihenke
Tarpeeton sota
Tavallinen ihminen
Lapin kesää
Nobel-juhlista
Ilman oikeutta
Elektr. valvontaa ilmajoella
jordsskorpan
Itsemurhista
Pakolaisten henkinen pääoma tervetullut
Luovuus on ratkaisu
Ehdollinen refleksi hengenpelastajana
edustuston ongelmat
tiedottajoen syy?
Konsensus ja köyhyys
Talvisodan loppu
Mandela
propaganda
Elilitti käki on ..
sotatragediat
Talvisota
Itsenäisyys on eliitin vapautta
Conzita
SUOMI-URKINTA
Ihminen on ...
Darwinin pulma ratkesi
ilkeys
Urkintayhteiskunta
Sisuair
Vai mitä se on
Väkivalta - Verboten! *)
POLIISIOSASTO - kaavio(!) 2010
LitorSE
Litorina geologiaa
vouti
Projekti
Pako
Rosa
Iluminada
29.9.2012 /sm WHO:
"NÄYTIT MAAILMALLE"

Vilpillisyys on suomi-yhteiskunnan syöpä

Lahjoiko Suomi Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimen tuomarit 2009? Tähän viittaa pääministeri Matti Vanhasen käyttäytyminen: Yllättävä eroilmoitus ja sen yllättävä peruutus EU ihmisoikeuteen kirjaamani valituksen aikoihin. Pääministerin kansliasta  johdetun puolisotilaallisena Pariisin 1947 rauhan sopimuksessa kielletyn Maanpuolustuskurssiyhdistys ry:n agenttien onnistui lahjoa tuomioistuimen tuomarit mikä toi Vanhaselle palkkioksi Perheyritysten Liiton johtajan viran, kuten näyttää.

Vuoden 2009 lopulla valmistelin valitusta Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimeen Suomen valtiota vastaan vainoamisesta ihmisoikeuksieni häikäilemättömistä loukkauksista mukaan lukien useat luunmurtumia aiheuttaneet pahoinpitelyt  /http://www.litorina.org/vaasanmafia/. Hakemukseni ei menestynyt (/http://www.litorina.org/oppressed/)

Tuohon aikaan pääministeri Matti Vanhasta ei näyttänyt liikuttavan enempää ´lautakasat’ kuin Keskustan Nuorisosäätiön tiliepäselvyydet; tavan takaa hän vakuutti, että hän pysyisi tehtävässä pitkään. Kuitenkin joulun 2009 alla ilmeisen huolestunut pääministeri ilmoitti yllättäen erostaan sittemmin tekaistuiksi osoittautuneilla tekosyillä.

Ilmeisesti tieto aikomuksistani oli tullut hänen tietoonsa – ei verkosta vaan suoraan tietokoneestani, joka oli/on valppaan sotilastiedustelun ammattilaisten valvonnassa, mahdollisesti naapurihuoneistoon sijoitetun duplikaattorilaitteiston/asiamiehen avulla.

Tiedonvälitykseni valvontaa kuvaa tapaus kun tekstini meni tiedoksi ennen kuin olin sitä lähettänyt. Tekstiluonnoksessa mainitsen että haluaisin takaisin Puolustusvoimien/maanpuolustusnaisten Tallinnan laivalla anastaman passini. - Nokian Poliisi palautti passini postissa heinäkuun 2012 alussa Ilmajoelle, jonne olin juuri  muuttanut!

18 kuukauden aikana minulla oli ollut neljä PC tietokonetta. Vaikka asianmukaisesti Norton-virussuojattuja, niihin ilmaantui ’vikoja’ ja ’häiriöitä’. Muutaman viikon välein käytin tietokonettani Tampereen Konttorikulman huollossa, turhaan. Siellä lopulta koko Norton virussuojaus oli poistettu ja sen uudelleen asentaminen estetty. - Tunnin varoajalla tuli ’huoltomies’ kun liikkeestä soitettiin käsittelemään laitettani! 

Tuolloin (2010) tarjoutui tilaisuus hankkia Apple tietokone, jonka sanotaan olevan immuuni viruksille. Tampereen Keskustorin Sonera-shopin tarjous oli Mac-Book osamaksujärjestelyllä johon minulla  tuntui juuri olevan varaa. Huomiota herätti tuotteen toimitustapa, joka poikkesi ilmoitetusta, mutta tilanteeni ei sallinut olla liian kriittinen.

Toimitusepäselvyyksien syy paljastui, kun aloin tehdä 10-vuotis seurantaa vuoden 1999 elinvoima-tutkimukselleni, joka osoitti poikkeavaa ylienergisyyttä (hyperaktiivisuushäiriö)  suomenkielisen väestönäytteeni naisilla. Osoittautui että ostamani tietokone oli ‘viritetty’, koska sekä Excel (Windows) että Numbers (Mac) -ohjelmat laskivat väärin kuten tarkistus taskulaskimella osoitti. Näin Suomi-salaliitto esti ’sensitiiviseksi’ katsomansa tutkimuksen. Alkuperäinen 1999 tutkimus on verkossa: /http://www.litorina.org/elinvoimasta/ ja, laajemmin englanniksi  /exhaustion/.

Ehkä siis joku viikko kului lähetykseni toimittamisesta Ihmisoikeustuomioistuimeen kun Vanhasen pälyilevä olemus vapautui julkisesti helpotuksen myhäilyksi. Ilmeinen syy hymyyn oli hänen asiamiestensä ’järjestelyjen’ onnistuminen ECHR tuomioistuimessa; järjestelyt vilpillisen Suomen hallituksen ja ’maanpuolustuksen' salaliiton kannalta. Toistamiseen Suomi röyhkeästi rikkoi allekirjoittamaansa 1947 Pariisin rauhansopimusta, jossa oikeudet taattiin jokaiselle. 

Ihmisoikeustuomioistuimen päätös tuli vanhalla osoitteellani vaikka sen olin ohjeen mukaan päivittänyt muutettuani asuntoa. Se ettei osoitetta päivitetä on kokemuksesta enne asiattomasta ’käsittelystä’. F. Araci oli osaston kansliapäällikkö, joka tuomioistuimen puolesta toimitti kolmen tuomarin muodostaman komitean päätöksen. Tuomarit olivat L. Mijovic puheenjohtajana, P. Hirvelä ja M. Poalelugi jäseninä.

Jo alunperin, etsiessäni yhteyttä EHRC:hon, kaikki yritykset näyttivät pakko-ohjautuvan Poliisiosastolle. Vihdoin sain yhteyden ja toimitin valitukseni tuomioistuimen kirjaamoon (A.Leikas).

Seppo Mononen, tutkija filosofian maisteri Ilmajoki

Enter supporting content here