Litorina.org

Home
Seppo Mononen CV
Kekkosen linjalla Suomi jatkaa dualistista kaksoiselamaa
Organized.fi
Human Rights Court
pics - siru hampaassani
Pirjo Sandström
1993 ohjelmoitu kriisi jatkuu 2018
Tamminiemen trollitehdas
Lottien Natsimiljoonat
Ministerille
Polttamaton Pirtti
ilkka_rehabilitoi.html
natsi-lääketiede_Suomessa
Tyttöjen oudot kuolemat EP:lla
Hl AnitaSimonen
Inger Karumo sadistilääkäri VKS:ssa
International Conspiracy
Suposta jouduttaja Eduskuntaan
Ilkeys tappaa
Väkivalta johtuu alistamisesta
Yle sensuroi
miksi Mikko on paha?
"Näytit Maailmalle"
Ehdokkaista
Vilpillisyys
"Tulvasuojelu": Niinistö suositteli
Vääriädiagnooseja
Suomi kriisissä
Kunniaton Eduskunta
Hamlet
UKK-vallankumous
"Tulevaisuusseminaari"
Naapurin Heikki kuoli 1944
Tulvasuojelu - puhallus
29.9.2012/sm
Poliisin huumejuhlat
Voi meitä ...
Yksi tietää aina
Poliittinen yle
Suomi toimii häikäilemättä
1993 Kriisi
Polttamaton pirtti
Miksi Suomea ei oteta tosissaan
Syöpä Suomessa
Inhimillinen kehitys alkaa kohdussa *
Moraali vai Etiikka
oikeusvaltioko
Lentokone hajosi ilmassa - 8 kuoli Suomessa
tuskalliset_maitohapot
Kehitys johtaa sivistykseen
Euroopan vapauttamisen muistopäivänä 11.11.
vilpittömät
sanoma riosta
Natsismi
Olkaamme suomalaisia!
Finlandia on Bolivian kansallishymni
Saatanan tunarien koti?
Ylen taantumasta
Vaasan Nais Mafia
Salaisen Poliisin kiusaamana
Huumeita Floridasta
evoluution todiste
Evoluutio
salaliittok
Sensuuri Suomen tietoverkoissa
VAASAN HOVIOIKEUS v.2004
Parempi ymmärtää
Miksi koulu ei toimi
Maanpuolustuskurssiyhdistys
Tavallinen ihminen on tärkeä
rahastusta lääkkeillä
Helsingin 1975 henki
Arktinen talvihenke
Tarpeeton sota
Tavallinen ihminen
Lapin kesää
Nobel-juhlista
Ilman oikeutta
Elektr. valvontaa ilmajoella
jordsskorpan
Itsemurhista
Pakolaisten henkinen pääoma tervetullut
Luovuus on ratkaisu
Ehdollinen refleksi hengenpelastajana
edustuston ongelmat
tiedottajoen syy?
Konsensus ja köyhyys
Talvisodan loppu
Mandela
propaganda
Elilitti käki on ..
sotatragediat
Talvisota
Itsenäisyys on eliitin vapautta
Conzita
SUOMI-URKINTA
Ihminen on ...
Darwinin pulma ratkesi
ilkeys
Urkintayhteiskunta
Sisuair
Vai mitä se on
Väkivalta - Verboten! *)
POLIISIOSASTO - kaavio(!) 2010
LitorSE
Litorina geologiaa
vouti
Projekti
Pako
Rosa
Iluminada
29.9.2012 /sm WHO:
"NÄYTIT MAAILMALLE"

Natsismi Suomessa

NATIONALISTInen omavaltaisuus on Suomen  hallituksen alaisen Salaisen Poliisin  tunnuspiirre   valkoisen Suomen Vapaussodan perintona. Voi olla ettei Suomi ole koskaan ollutkaan oikeusvaltio : Kun Kansallis-Osake-Pankki rahoitti valkoisen Suomen vapaussodan, lainapääomalle todennäköisesti maksettiin sovittu korko. Mutta sitten syntyi "maan tapa" . Hyvästä työstä valtaan päässeet  myönsivät pankille ylimääräisiä etuja, kuten oikeuden sopia käytännöistään omassa piirissään ja yleisen, kansalaisia koskevan lain yläpuolella.

 

Etujaan on natsistinen eliitti Salaisen poliisin tukemana kyennyt kasvattamaan eksponentiaalisesti kansalaisten katsellessa vierestä voimattomina.  Palvelut huononevat ja kallistuvat. Kansalainen saa ehkä rippeitä siitä  vauraudesta mitä kansakunnan röyhkimysten projekteista jää.  

  
Suomalaisen köyhyyden perussyiksi eritteli Vaasassa (2001) vappuna puhunut tuolloinen pääministeri Paavo Lipponen (SDP) demokratian puutteen, korruption, keskitetyn hallinnon sekä etniset ristiriidat. (mm. Vasabladet 3.5.2001). Osuvasti sanottu, nimenomaan, Vaasassa. Onhan Etelä-Pohjanmaalla isänmaallisuuden ja uskonnollisuuden varjossa kehittynyt varsinaisia yhteiskunnan  mätäpaiseita. (Jotka uusnationalistiseksi liikkeeksi kehittynyt  koko yhteiskunnan  kattava organisaatio Salaisen Poliisin asiantuntemuksella, niin kuin näyttää, täysin kykenee kansalaisilta peittämään).
 
Järjestäytyneen toiminnan malliesimerkki on  Kyrönjoki-hanke,  jolla yli 60 vuoden ajan on valtion budjetista lypsetty satoja, ehkä tuhansia miljoonia kansan vaurautta. Korruption lonkeroiden kasvualustana on hyödynnetty maa- ja metsätalousministeriön  tie- ja vesirakennushallitus (TVH), sitten vesihallitus (VH)  ja ympäristöhallitus  ja maanmittauslaitos (hallitus). Jopa puolustusvoimat (Topografikunta) oli mukana sopivien, hanketta  tukevien väärennettyjen karttojen painajana . Eduskunnassa pesi jouduttajien ja asiamiesten aivotrusti joka muokkasi vesilakia tarkoituksensa mukaiseksi ja laati ja ajoi läpi rahoituksen budjeteissa vuodesta vuoteen.
  
Järkyttyneinä pantiin merkille, että Kyrönjokea alettaisiin taas "kunnostaa" (Länsi-Suomen ympäristökeskuksen tiedote 18.4.2001) rakentamalla uudestaan jo paikalla oleva imaginaarinen, ideasta luotu Malkakoski "vielä paremmin tulvilta suojaavaksi!" kuten tiedotteesta voitiin lukea. Juuri kun järjetön hanke arveltiin jo lopullisesti haudatun nurmolaisen pääjouduttajansa mukana sen jälkeen kun tuolloinen valtiovarainministeri oli ryhdikkäästi padonnut rahatulvan  joka oli tarkoitettu ympäristökeskuksen Kyrönjoki-toimiston ja muiden asiamiesten ja hyvien veljien taskuihin kanavoitavaksi. 
 
VESIRAKENTAMISEN TARVE on kautta aikain ollut kuivattaminen tai, nykyaikana, veden potentiaalisen energian hyödyntäminen sähkön tuottamiseksi.  Kuivattaminen tehdään uomaa perkaamalla jolloin virtaus paranee.  Sähkön tuottamiseksi taas vettä kerätään varastoaltaisiin patoamalla.  Kyrönjoenkin kesätulvien vähentämiseksi alettiin  asiallinen ja teknillisesti korrekti Ylistaron koskien tukospaikkojen perkaaminen 1930-luvulla. Työ  kuitenkin keskeytettiin maailmansodan alkaessa. 
Tosiasialliseksi keskeytyksen syyksi on kuitenkin paljastunut yhteiskunnan silmäätekevien loisten havahtuminen sille suunnattomalle potentiaalille, jonka iso vesirakentamishanke tarjoaa rikollisesti kanavoida kansan maksamia verorahoja hankkeen asiamiesten  ja myötäpuolten taskuihin. Rintamalla olleiden upseerien kehittelemään suunnitelmaan oli huono kansan puuttua, varsinkaan kun heidän isänmaallisuutensa ja uskonnollisuutensa myyttiä kansalle tiedotusupseerien propagandakoneiston kokemuksella hehkutettiin valtakunnan yli kuuluvilta paikoilta keskeytyksettä. 
 
SOTILAALLINEN SYSTEEMI on toiminut yli 60 vuotta. Eduskunnassa olleet veljet toimivat asiamiehinä lahjoen kannattajia niin että vesilakeja voitiin sorvata tarkoituksen mukaisiksi ja budjetit saatiin vahvistetuiksi vuodesta toiseen. Tämä on noin 120 budjettia, koska lisärahoitusta tarvittiin säännönmukaisesi ja suunnitelmallisesti alimitoitettuihin kustannusarvioihin. 
Vesirakentaminen perustuu olennaisesti korkeussuhteisiin ja kartoitukseen. Tämän pulman ratkaisi hankkeen pääjouduttaja jo ennakkoon varmistamalla maanmittausinsinööriveljien aktiivisen osallistumisen "meidän" hankkeeseen.  ( Sini-) valkoista hanketta ehkä vierastaneet vasemmistopoliitikot innostuivat hyödyttävistä järjestelyistä  siinä määrin,   että viime vuosina isänmaallisten  ja uskonnollisten hankkeiden kirjo on laajentunut ja, kuten lausumistaan voisi päätellä, itse Paavo Lipposella on ollut aspiraatioita nousta uusnationalistisen eliitin johtoryhmään. (Varomattomista lausumistaan johtuen Lipposesta ei koskaan tulle vastuunalaista EU-toimijaa!). 
 
Hankkeen lukuisista outouksista voisi kertauksena mainita vielä pari hiuksia nostattavaa yksityiskohtaa joita ei Suomessa ole pidetty huomiota herättävinä ja hälyttävinä.  Ensi alkuun se että laajoja maa- ja vesirakennustöitä alettiin suunnitellakaan  tasaiselle maalle Kyrönjokilaaksoon, jossa myös maa on jatkuvassa liikkeessä (ks. http://litorina.org/kyr). Toiseksi,  olisi odottanut valvojien (jos niitä oli!) havahtumista todellisuuteen epäilyttävästä "konsulttien" valinnasta, kuten ukrainalainen Väkipyörä! 
 
Ylimielisesti suomalaisesta köyhyydestä simainen Lipponen puhui sekavia: esimerkiksi etnisillä ristiriidoilla ei voi oloissamme olla köyhyyteen merkittävää vaikutusta. "Köyhien" ongelma saattaa periytyä siitä, kun 1918 voittajat kahmivat etuja keskinäisillä sopimuksilla  lainsäädännöstä välittämättä.
  
Etujaan on uusnationalistinen eliitti Salaisen poliisin ohjaamana kyennyt kasvattamaan eksponentiaalisesti kansalaisten katsellessa vierestä voimattomina.  Palvelut huononevat ja kallistuvat. Kansalainen saa ehkä rippeitä siitä  vauraudesta mitä kansakunnan röyhkimysten projekteista jää. 

Seppo Mononen

PS. 13.3.2008 Salainen Poliisi ym. tunnusti de-facto syyllisyytensä varastamalla tietokoneen kovalevyltä  kaksi sitä kritisoivaa tiedostoa! 

(kuva) Vapaudenpatsas Vaasan torilla herättää ajatuksia hyvä-  vastaan vähäosaisuudesta. Taustalla kertaalleen lihoiksi pantu Postisäästöpankki. - Leonia koki saman kohtalon! 
Sittemmin Sampo pankki, nyt 2012 Danske Bank
 

vpats.jpg

*   *    *