Litorina.org

Home
Seppo Mononen CV
Kekkosen linjalla Suomi jatkaa dualistista kaksoiselamaa
Organized.fi
Human Rights Court
pics - siru hampaassani
Pirjo Sandström
1993 ohjelmoitu kriisi jatkuu 2018
Tamminiemen trollitehdas
Lottien Natsimiljoonat
Ministerille
Polttamaton Pirtti
ilkka_rehabilitoi.html
natsi-lääketiede_Suomessa
Tyttöjen oudot kuolemat EP:lla
Hl AnitaSimonen
Inger Karumo sadistilääkäri VKS:ssa
International Conspiracy
Suposta jouduttaja Eduskuntaan
Ilkeys tappaa
Väkivalta johtuu alistamisesta
Yle sensuroi
miksi Mikko on paha?
"Näytit Maailmalle"
Ehdokkaista
Vilpillisyys
"Tulvasuojelu": Niinistö suositteli
Vääriädiagnooseja
Suomi kriisissä
Kunniaton Eduskunta
Hamlet
UKK-vallankumous
"Tulevaisuusseminaari"
Naapurin Heikki kuoli 1944
Tulvasuojelu - puhallus
29.9.2012/sm
Poliisin huumejuhlat
Voi meitä ...
Yksi tietää aina
Poliittinen yle
Suomi toimii häikäilemättä
1993 Kriisi
Polttamaton pirtti
Miksi Suomea ei oteta tosissaan
Syöpä Suomessa
Inhimillinen kehitys alkaa kohdussa *
Moraali vai Etiikka
oikeusvaltioko
Lentokone hajosi ilmassa - 8 kuoli Suomessa
tuskalliset_maitohapot
Kehitys johtaa sivistykseen
Euroopan vapauttamisen muistopäivänä 11.11.
vilpittömät
sanoma riosta
Natsismi
Olkaamme suomalaisia!
Finlandia on Bolivian kansallishymni
Saatanan tunarien koti?
Ylen taantumasta
Vaasan Nais Mafia
Salaisen Poliisin kiusaamana
Huumeita Floridasta
evoluution todiste
Evoluutio
salaliittok
Sensuuri Suomen tietoverkoissa
VAASAN HOVIOIKEUS v.2004
Parempi ymmärtää
Miksi koulu ei toimi
Maanpuolustuskurssiyhdistys
Tavallinen ihminen on tärkeä
rahastusta lääkkeillä
Helsingin 1975 henki
Arktinen talvihenke
Tarpeeton sota
Tavallinen ihminen
Lapin kesää
Nobel-juhlista
Ilman oikeutta
Elektr. valvontaa ilmajoella
jordsskorpan
Itsemurhista
Pakolaisten henkinen pääoma tervetullut
Luovuus on ratkaisu
Ehdollinen refleksi hengenpelastajana
edustuston ongelmat
tiedottajoen syy?
Konsensus ja köyhyys
Talvisodan loppu
Mandela
propaganda
Elilitti käki on ..
sotatragediat
Talvisota
Itsenäisyys on eliitin vapautta
Conzita
SUOMI-URKINTA
Ihminen on ...
Darwinin pulma ratkesi
ilkeys
Urkintayhteiskunta
Sisuair
Vai mitä se on
Väkivalta - Verboten! *)
POLIISIOSASTO - kaavio(!) 2010
LitorSE
Litorina geologiaa
vouti
Projekti
Pako
Rosa
Iluminada
29.9.2012 /sm WHO:
"NÄYTIT MAAILMALLE"

@imedia.fi 'rehabilitoi' Ilkan päätoimittajan

  

Valtaa rakastavat ovat kautta historian osoittaneet yhteiskuntajärjestyksen häiritsemisen pyrkimyksilleen käyttökelpoiseksi avuksi. Nykyaika suosii kattavaa pseudo tietoa (=todelta näyttävä valhe), mikä hiipien järkyttää kansan arvostelukykyä ja murtaa vähitellen yhteiskunnan eettistä selkärankaa. Pseudotiedolla valtaansa lujittavat poliittiset puolueet, ja tieteellisiä menetelmiä on kehitetty politiikan tueksi kuten Neuvostoliiton kommunismi/sosialismi ja natsi-Saksan kansalllissosialismi. 

 

Alistettavan kansan ‘kasvattamisessa’ tärkeitä ovat tiedotusvälineet. Arkisia päivälehtiä ei kiireinen lukija juuri kykene mieltämään kavalaksi aivopesuksi, joka ohittaa lukijan oman harkinnan, kuten Suomessa. Äskettäisenä sanan vapauden päivänä nähtiin aiheesta muunnelmia lehdistön vapaus teemasta kuin samasta media-lähteestä. Ajalle tyypillisesti Turun Sanomat (TS) huomioi Sanan vapautta 2017 mielenosoituksellisesti “palauttamalla lukematta tekstini Tulvasuojelu-puhallus Kyrönjoella”.

 

Kriittisessä arviossa nykysuomen ammattitoimittajatkin voivat osoittautua poliittisten natsi -ihanteiden levittäjiksi. Pitkän jännitteen (vuosikymmenten) suunnitelmassa näiden asema on KGB/UKK/huume mafian - vallankumouksen agentteina pseudo- ja trolli- kirjoittajina. Petollisissa lume hankkeissa on epätodellisia nimiä, kuten ”tulvasuojelu”, myös “turvallisuus” on suosittu trollisanastoissa (“turvalliset hinnat” jne). Ilkan luotto -pääkirjoitustoimittaja avaa kokonaan uusia teemoja paheksumalla kuntapoliiitikkoja demokraattisten vaaliliittojen perustamisesta ohi perinteisen keskustavallan.

 

Seinäjoella ilmestyvä päivälehti Ilkka, jota luen päivittäin, valaisee  ongelmaa esimerkiksi julkaisemalla kaksi asiatonta sivun kokoista pseudojuttua, joilla agenteille saatiin maksettua piilopalkkiota: Jämin lentoturma, jossa 24.4.2014 kuoli kahdeksan omatekoisen koneen maahansyöksyssä  Vastoin toimittajan lihavaa otsikkoa, syy ei ollut lentäjän vaan ‘toverillisen’ virkamiehen, joka kirjoitti laillisen todistuksen lentokelpoisuudesta lentokelvottomalle surmalaitteelle /www.litorina.org/vaarallinen_ilmailu.html/)

 

Toinen Ilkan pseudo-juttu  sekin “hurjalla” 96 pisteen otsikolla ja asiattomalla kuuden palstan valokuvalla: Myynnin edistämiseltä vaikuttaa teksti jossa toimittaja-agentti ylpeilee huume asiantuntemuksellaan väittäen amfetamiinejä käytetyn sota-aikana. Totuus lienee kuitenkin, että huume-amfetamiinit ovat nykyaikaisen teknokemian kehitystä. - Suomen kenttäarmeijan vartiomiehet pysyivät hereillä neljä vuotta kestäneen asemasodan aikana luonnontuotteena Boliviasta tuodun kokaiinin avulla. 

 

Puolustusvoimien tiedustelun ja sen operoimien puolisotilaallisten Maanpuolustuskurssiyhdistys ry. ja Lottajärjestöjen (kumpikin Pariisin 1947 rauhansopimuksen kieltämät) ym. salainen operaatio näyttää olevan kasvussa, mm. laajennus Miamiin (2014), vaikka juoksuhaudat ovat jo sortuneet ja kasvaneet närettä … no ainakin 70 vuotta? 

  

Uusia agentteja sitoutetaan kun elitistisen kokaiinin nuuskaaminen yleistyy; nuuskaajan voi paljastaa  äkillinen lihominen, kuten on nähty asuinpaikkakuntien kunnallisissa vuokratalo-yhtiöissä, kirjastoissa, terveyskeskuksissa, käyttämässäni uimahallissa ym. joihin strategiset verkostot on luotu. Kuten valokuvat todistavat, epäiltyihin voinee lukea kaksi Matti Vanhasen hallituksen nais-ministeriäkin.

 

Päätoimittaja rehabilitoitiin

 

Ilkka on Seinäjoella ilmestyvä maalaisliitto/keskustalainen päivälehti, jonka päätoimittaja Satu Takala joutui rehabilitoiduksi mielipidetoimittajaksi pari vuotta sitten. Totalitaarisille järjestöille tyypillisen ojentamisen syy selviää mielipidetoimittajaksi alennetun Takalan kolumnissa joka kritisoi natseja ja natsismia (Ilkka 15.4.2014, “Tarjolla ihanasti valkopestyä natsismia”). 

 

Takalan havaintoja täsmentää kunnallisvaalien aaton Ilkka, jossa tärkeä tehtävä uskottiin Lännen median (kok. mm Aamulehti toimittajalle, Nuotio) joka häikäilemättä rohkaisee äänestäjiä natsi-ihanteillaan.

 

Poliittinen valtakunnan tason suunnittelu tuottaa tavallisia kansalaisia alistavia ja maksuin kurjistavia varjoyrityksiä kuten Kyrönjoen tulvasuojelu, joka kymmeniä vuosia on syöpäläisenä kurittanut kunniallisia suomalaisia miljoonilla. Kiihkeän rakentamisen aikoihin myös Ilkka uutisoi ministeri Ole Norrbackin vierailua Seinäjoen Jokitoimistoon. Norrback järkyttyi näkemästään häikäilemättömästä puhalluksesta siinä määrin, että hankkiutui välittömästi pois Suomesta lähettilääksi ulkomaille.

 

Natsismi on kavala ja sitkeästi ihmisiä alistava aate, joka Pariisin rauhassa 1947 varmistettiin Euroopasta juurituksi. Kuitenkin se on elossa ja Suomessa varsin vahvistumassa. Sen uskolliset tyypillisellä ylpeydellä esittäytyvät korostetun tarkoituksella. Mielenkiintoinen yksityiskohta on Hitler-jugendin suosimat nahkashortsit, joista argentiinalaisen eläkeläisen ja vaasalaisen partiojohtajan ylpeys vetää vertoja ehkä vain  silmiinpistävän elegantisti pukeutuville Vaasan mafialle naisille. Vaasalainen nuorisokasvattaja-pariskunta oli tuttu kun opettajana asuin samassa kerrostalossa kaupungin työsuhdeasunnossa.

 

Ilkan perustaja Santeri Alkio oli rehti suomalainen

 

Santeri Alkio oli rehti kansalainen ja hyvän tekijä altruisti, joka ei tavoitellut omaa etua. Alkio perusti nuorisoseuroja edistämään ihmisten elämänlaatua sivistyksen keinoin erityisesti maaseudulla.  Tälle perustalle syntyi myös poliittinen puolue, Maalaisliitto, ja sen  aatteiden kannattajaksi päivälehti Ilkka. 

 

Alkio kuoli 1930, juuri ennen kuin Adolf Hitlerin natsien Alkiolle täysin vastakkaiset kavalat oivallukset alkoivat väkivalloin vyöryä Eurooppaan. Kulkutaudin tavoin natsismin karkeudet alkoivat syövyttää suomalaisessakin yhteiskunnassa orastanutta sivistystä. Erityisesti jäyhät ja mielen liikkeiltään hitaiksi sanotut pohjalaiset olivat tuolloin jo valmiiksi uskonnon aivopeseminä tylsistyneet ja valmiit innostumaan vieraiden aattteiden tarjoamasta pseudo-vallasta. 

 

Tätä kirjoittaessa 23.5.2017 uutiset kertovat terrorista Manchesterissä. Haastatellut asiantuntijat tunnistavat iskussa uudenlaisen tekotavan: taitava suunnittelu ja räjähdysaineiden käyttö. Tehokas ja idearikas ovat laatusanoja jotka täsmäävät natseihin. Pahuuden järjestön perinteet, ehtymätön ilkeiden ideoiden varasto ja häikäilemätön kyvykkyys kansainvälisen verkoston käytössä ovat taattu ja koettu avu natsi-terrorijärjestölle.

 

Yli 50 vuotta on kokemusta ja kokeiluista saamani monipuoliset vammat pakotettuna natsi-lääketieteen uhrina. Yli-innokkaiden (=hyperaktiivisten) Suomen natsien tahattomat paljastukset tulevat ajoittain esille: Helsingin Sanomien artikkeli 26.3.2016 kuvaa natsi- Saksan häviön häämöttäessä lottajärjestön kätkettäväksi luovuttamia miljoonia ja niiden käyttöä yksityiskohtaisesti. Artikkeli on samalla kiistämätön näyttö Takalan tietämykselle Suomen natseista. 

 

Seppo Mononen tutkija filosofian maisteri Ilmajoki /www.litorina.org/

 

 

ts.ryhma.juhantalo.vanhanen.jokinen.ile.jpg

Kuvateksti: TS -ideapankki eduskunnassa. Kauko Juhantalo ja Matti Vanhanen (kesk), Kalle Jokinen (kok ryhmänjohtaja). Kuvasta puuttuu ‘Ile’, Ilkka Kanerva. (Yle tv1)

 

 


Enter supporting content here