Litorina.org

Home
Seppo Mononen CV
Kekkosen linjalla Suomi jatkaa dualistista kaksoiselamaa
Organized.fi
Human Rights Court
pics - siru hampaassani
Pirjo Sandström
1993 ohjelmoitu kriisi jatkuu 2018
Tamminiemen trollitehdas
Lottien Natsimiljoonat
Ministerille
Polttamaton Pirtti
ilkka_rehabilitoi.html
natsi-lääketiede_Suomessa
Tyttöjen oudot kuolemat EP:lla
Hl AnitaSimonen
Inger Karumo sadistilääkäri VKS:ssa
International Conspiracy
Suposta jouduttaja Eduskuntaan
Ilkeys tappaa
Väkivalta johtuu alistamisesta
Yle sensuroi
miksi Mikko on paha?
"Näytit Maailmalle"
Ehdokkaista
Vilpillisyys
"Tulvasuojelu": Niinistö suositteli
Vääriädiagnooseja
Suomi kriisissä
Kunniaton Eduskunta
Hamlet
UKK-vallankumous
"Tulevaisuusseminaari"
Naapurin Heikki kuoli 1944
Tulvasuojelu - puhallus
29.9.2012/sm
Poliisin huumejuhlat
Voi meitä ...
Yksi tietää aina
Poliittinen yle
Suomi toimii häikäilemättä
1993 Kriisi
Polttamaton pirtti
Miksi Suomea ei oteta tosissaan
Syöpä Suomessa
Inhimillinen kehitys alkaa kohdussa *
Moraali vai Etiikka
oikeusvaltioko
Lentokone hajosi ilmassa - 8 kuoli Suomessa
tuskalliset_maitohapot
Kehitys johtaa sivistykseen
Euroopan vapauttamisen muistopäivänä 11.11.
vilpittömät
sanoma riosta
Natsismi
Olkaamme suomalaisia!
Finlandia on Bolivian kansallishymni
Saatanan tunarien koti?
Ylen taantumasta
Vaasan Nais Mafia
Salaisen Poliisin kiusaamana
Huumeita Floridasta
evoluution todiste
Evoluutio
salaliittok
Sensuuri Suomen tietoverkoissa
VAASAN HOVIOIKEUS v.2004
Parempi ymmärtää
Miksi koulu ei toimi
Maanpuolustuskurssiyhdistys
Tavallinen ihminen on tärkeä
rahastusta lääkkeillä
Helsingin 1975 henki
Arktinen talvihenke
Tarpeeton sota
Tavallinen ihminen
Lapin kesää
Nobel-juhlista
Ilman oikeutta
Elektr. valvontaa ilmajoella
jordsskorpan
Itsemurhista
Pakolaisten henkinen pääoma tervetullut
Luovuus on ratkaisu
Ehdollinen refleksi hengenpelastajana
edustuston ongelmat
tiedottajoen syy?
Konsensus ja köyhyys
Talvisodan loppu
Mandela
propaganda
Elilitti käki on ..
sotatragediat
Talvisota
Itsenäisyys on eliitin vapautta
Conzita
SUOMI-URKINTA
Ihminen on ...
Darwinin pulma ratkesi
ilkeys
Urkintayhteiskunta
Sisuair
Vai mitä se on
Väkivalta - Verboten! *)
POLIISIOSASTO - kaavio(!) 2010
LitorSE
Litorina geologiaa
vouti
Projekti
Pako
Rosa
Iluminada
29.9.2012 /sm WHO:
"NÄYTIT MAAILMALLE"
Kekkosen linjalla Suomi jatkaa dualistista kaksoiselamaa

Inhalla ‘Kekkosen linjalla’  Suomi jatkaa dualistista kaksois elämää

 

Pääministeri Sipilän bonusmatka Bolivian kokaiinin tuotantoalueelle raskauttaa Keskustapuoluetta  ja Suomea?

 

Maaliskuussa 2017 Suomen valtion televisio Yle sulki ruotsinkielisen Yle Fem kanavan. Ilmeinen syy sulkemiseen on poliittinen. Kanavahan tarjosi kaikille kansalaisille ikkunan länteen ja vapaaseen tietoon tuomalla aamuisin Ruotsin Television (SVT) poliitisesti värittämättömät uutiset ympäröivästä maailmasta. Sulkemisen taustat herättävät epäilyksiä suunnitelmallisesta vallan ohjaamisesta totalitarismin suuntaan  = "Kekkosen linjalla." 

 

Päivälehti Ilkan perusti Santeri Alkio jonka altruistinen elämänkatsomus oli omaa etua tavoittelematon pyrkimys edistää jokaisen ihmisen elämää, erityisesti maaseudulla, sivistyksen keinoin. Alkion perustama puolue Maalaisliitto toteutti perustajansa eettisiä periaatteita rohkaisten maalaisväestön elämäntapaa, ja valvoi puolueena heidän parlamentaarista etuaan. Alkio kuoli 1930, jolloin Adolf Hitlerin natsien inhat aatteet alkoivat väkipakolla järkyttää eurooppalaisten elämää.

 

Tulevaan valtapeliin syntyi vuonna 1900 Urho Kaleva Kekkonen (UKK), joka jo 18 -ikäisenä valokuvautti itsensä ‘punikkien’ - toisin ajattelevien kansalaisten teloittajana. Helsingin Sanomien (HS) -valokuvaaja Kalle Kultala vietiin mukana Hawaijille, jonne ovela Kekkonen oli matkustanut todistaen yksinkertaisiksi arvioimilleen suomalaisille viattomuuttaan yhdessä KGBn kanssa juonimaansa 1961 noottikriisiin (KGBn tieto). - Alunperin Kekkonen oli valinnut puolueekseen Maalaisliiton, koska arvioi suurimman puolueen varmistavan äänet tuleville pyrkimyksilleen.   

 

Natsi-veljeyden alkukaudella Kekkonen vältteli esiintymistä aateveljien kanssa valokuvissa. Mutta vastaanottavana hän oppi kolmannen valtakunnan kryptistä hallintoa ja omaksui sen periaatteita. Täydentävää korkean tason soveltavaa hallintotiedettä nyt jo pseudo-politiikan eliittiin kohonneelle Kekkoselle tarjosi Neuvostoliiton veljeys; Yhteisiä projekteja sommiteltiin 1961 nootti-hankkeen lisäksi myös 1975 Etyk ja sen seuranta (Ilkka Kanerva ym. Tamminiemen trollit)).

 

Neuvosto-valtion hajottua Kekkonen ei jäänyt neuvottomaksi: Hänen johdollaan Alkion demokraattinen Maalaisliitto oli jo muuttunut yhteiskunnan määräävään valtaan kaikin keinoin pyrkiväksi Keskustapuolueeksi, jolle kansalaisten hienovarainen hallitseminen oli vakiintunut käytäntö sen pyrkiessä vahvistamaan valtaansa. Seuraamani puolueen päivälehti Ilkka vahvistaa toimittajiensakin todellisuutta hämmentävät pseudo/vale jutut. Erityisen julkea oli mafia tyylinen toimittajan ‘rehabilitointi’ natsikritiikistään.  

 

UKK/KGB vallankumous suunnitelma jatkuu. Suomi-yhteiskunnan epäjärjestykseen saattamisen tiellä se on saapunut seuraavalle etapille: Suorien länsimaisten uutisten estäminen kansalaisilta. Hallituspuolueena Keskusta näyttää olevan pääasiallinen tekijä Puolustusvoimien ja hallituksen ym. operoimassa Maanpuolustukurssiyhdistyksessä, joka Puolustusvoimien tehtävää vähättelevänä on kumouksellinen yritys.

 

Outojen yhteensattumien Suomessa ruotsinkielisen Yle Fem-kanava sulkemisen aikoihin äänekäs keskustalainen naispoliitikko Sirkka-Liisa Anttila tuli Yleisradion hallintoneuvostoon. Merkitsevästi hän on aktiivinen ‘Maanpuolustusnaisissa’, joka on Pariisin rauhansopimuksen 1947 vastaisena kielletty.. — Ja, Pariisin sopimus ei ollut määräaikainen, vaikka Tamminiemen trollit väittävät sen ehtojen rauenneen /www.litorina.org/tamminniemen_trolllitehdas.html/.

 

Toimituksellinen sisältö osoittaa keskustalaisen Ilkan natsien trolli-operaatioksi, joka ajoittain ‘kasvattaa’  lukijoita hiipivään trolli vallankumoukseen. Tämän kehityksen rehabilitoitu päätoimittaja Takala tunnisti. Tavoite on myös hämmentää estämällä kansalaisilta vapaa tieto; Poliittiset toimittajat käsittelevät tietoa kansalle ‘sopivaksi’.

 

Tavanomaisesti, 2017 Buenos Airesissa lennolleni saattamaan ilmaantuivat Bolivian kokaiinia lentomatkustajien laukuissa Suomeen jouduttavat eufooriset natsilotat huudellen suomeksi aivan kuin Vaasan raiteilla siellä asuessani;  /www.litorina.org/exhaustion/  ja /www.litorina.org/elinvoimasta/. Tutkimus osoitti Etelä-Pohjanmaan (EP) suomenkielisen väestö näytteen naisten hyperaktiivisuushäiriön (sosiopaatti=kyvyttömyys hyväksyä todellisuus totena), /www.litorina.org/vaasanmafia/). 

 

14.6.2017 heräsin taas rintakipuihin, jotka toivat mieleeni lääkäri Esa Mäkiniemen Seinäjoen sairaalassa, jossa olin pahoinpitelyn seurauksena rollaattorikunnossa. Mäkiniemi skannasi tehtäviä  kokeita varten Pärnussa (EE) 26.4.2005 pahoinpitelyssä aiheutettuja vammojani; kartoittaen mahdolliset heikot kohdat joihin kohdistaa okkulttisia kipuja joilla ”kohdetta” hallitaan.

 

Mäkiniemi johti/johtaa alueella kansainvälistä kansainvälisen Natsi tieteen koetoimintaa Seinäjoen sairaalasta käsin myös alueen terveyskeskuksissa siihen aikaan kun Voltaren kipulääke oli vielä reseptillä — Eräs erikoinen koe oli kun minulle Lappajärven TKssa syötettiin lohikalan rasvaa. Kuviteltu osteoporoosikin osoitettiin laboratoriomittauksin!

 

Ilmajoen TKssa Mäkiniemi oli asiantuntijana joku vuosi sitten, ja on taas kuten nimi vastaanoton ovessa 3/2018 osoittaa. (Vaasan Hovioikeuden - tuomion 799 perustelun-  logiikalla ”Mononen olisi voinut törmätä jos olisi jatkanut peruutusta..”  /www.litorina.org/vaasanmafia/id11.html/) : — Mäkiniemi oli kouluttamassa henkilökuntaa mm. kuinka ‘kohde’ hallitaan etä-suggestiolla valvontakameran kuvan avulla. Suomen videovalvonnan verkosto on kattava ja käytössä laajasti yleisillä paikoilla. (15.8.2018 nimikyltti poissa)

 

Asuntoni kunnallisissa vuokrataloissa joihin minut on ‘ohjattu’ asumaan Vaasassa, Ylöjärvellä ja Ilmajoella on elektronisin laittein erikoisvarusteltuja yöhäírintää, ”tarkkailua, hallintaa, rajoittamista ja pakottamista” varten. Lainaus Sisäministeriön Poliisiosaston raportti Finland Business Report (FBR) kesä 1995. Ks. /www.litorina.org/pics.html/.

 

Saman kiinteistön huoltoyhtiön yleisavaimilla asiaton valvoja/tarkkaillija kulkee poissa ollessani jopa päivittäin kotonani lääkkeitä ja ruokatarvikkeita manipuloiden ja aikomuksiani kirjaten. Ikäviä tauteja ja vaivoja tartutetaan, kuten Vaasan terveyskeskuksesta tartutettu suolisto-/sairaalabakteeri, johon apu ei ollut minulle Suomesta saatavilla. - Se hoidettiin Buenos Airesissa. Argentiinassa myös 10 minuuttia kestänyt toimenpide avasi tukkeutuneen valtimoni ja vapautti sydän verenkierron, joka Suomen lääkärit (Seinäjoen sairaala, Helsingin TK Haartman) totesivat “ei ollut hoidettavissa”.

 

Allegoria on yhtäläisyyttä Natsien lääketieteeseen, mielivaltaa ja ilkeää "tutkimusta" ihmiskokeineen potilaan elämällä. Vrt. historiaan mm. Prof Wendy Lower: Hitlerin Raivottaret/Hitler*s Furies.  Hanketta rahoitetaan, ja siihen velvoittaa Lottien säätiön Natsi valtiolta 1944 saama miljoona omaisuus, joka on huume tuonnilla ym.kasvatettu 90 miljoonaksi 2016, HS 26.4.2016 ja /www.litorina.org/lottien_miljoonat.html/.

 

Vaikka sydänvaltimoni tukos oli todettu Suomessakin (HYKS), tieto salattiin potilaalta ja oikeilta lääkäreiltä (? onko Suomessa ?). - Koko lailla poikkeavaa  toimintaa länsimaisessa yhteiskunnassa, joksi eliitin Tamminiemen trollit suomalaisille Suomea uskottelevat!  

 

Uutinen (HS 26.10.2017) kertoi keskustalaisen pääministerin Juha Sipilän oudosta vierailusta Boliviaan, kokaiinin tuotantoalueelle. Hyshh-hysh matkasta tai sen aiheesta ei kuiskittu muualla.

 

Kanadalaisen insinööritoimiston geologina asuin Boliviassa useita vuosia vesivoimalan alueita kartoittamassa. Asemapaikkani Cochabamba tarjosi vihjeitä suomi-yhteyksistä, jotka juontuvat sodasta, jossa  Bolivian kokaiini auttoi Suomen vartiomiehiä pysymään hereillä rintamilla. Sodan legitiimien tarpeiden lakattua rikollinen huumetuonti jatkui, houkutusta ei voitu vastustaa.   

 

Jouduttajina operoi mm. Puolustusvoimien tiedustelu ja eufooriset Maanpuolustusnaiset/Lotat jotka suomalaisittain jopa "näyttivät maailmalle" huutelemalla minulle Buenos Airesin lentokentällä aivan kuin Vaasan raitilla! -Valokuviani myös: /www.litorina.org./). Lotilla myös suomalaisuuden pakottava tarve "näyttää maailmalle" , josta aukeaman HS - juttu yjossa lotat itse paljastavat ylpeillen kuinka 40 miljoonan omaisuus "on kasvanut 90":ksi. Miljoonien NATSI -alkuperää ei jutussa mainittu, eikä sitä mainitse myöskäään Ylen vähän myöhemmin esittämä MOT raportti

 

Tiedotuksen vaisuudesta päätellen ja Vaasan Hovioikeuden "olisi voinut"-tuomiologiikalla Sipilän matka liittyi joka tapauksessa kokaiiniin = eliitti huume, joka ei ole hyväksi nuorisolle eikä eliitti päättäjillekään... Mutta riippumatta siitä oliko Sipilä bonusmatkallaan pääministerinä vai puheenjohtajana, paljastuminen on raskauttava Suomelle ja, varsinkin, Keskustapuolueelle totalitaarisine valtapyrkimyksineen.

 

Toisaalta. Saattaa olla että Sipilä valtion virallisena asiamiehenä kävi neuvottelemassa tuottajien kanssa liikesuhteen purkamisesta. Valtiollisen kokaiinin tuonnin lakkauttaminen olisi erikoisen ryhdikäs ja siksi epätavallinen toimi Suomelta. Olisiko se mahdollista? Ymmärrystä ei voine odottaa "liikemaailman" taholta.. 

 

Viime (3/2018) paluumatkani Buenos Airesista sujui normaalisti; Kentällä ei näkynyt eufoorisia lottia, ja lennon vaihto Pariisissa sujui hallitusti myös. Matkalaukkuni oli hihnalla ensimäisenä Helsinkiin saapuessani eikä se osoittanut merkkejä asiattomasta kaytosta! 

 

Kekkosen linjan KGB:n yhteistyössä ja edesmenneen Natsivaltion esimerkillisiä ideoita seuraten Suomi-yhteiskunta lienee 70 vuoden kehityksestä lähes valmis. Mitä ’valmis’ sitten tarkoittaakin…Vai olisiko alkava muutos mahdollinen sittenkin. 

 

Seppo Mononen, tutkija filosofian maisteri Ilmajoki /www.litorina.org/

 

KS. Kirje Ministerille: /www.litorina.org/id101.html/