Litorina.org

Home
Seppo Mononen CV
Kekkosen linjalla Suomi jatkaa dualistista kaksoiselamaa
Organized.fi
Human Rights Court
pics - siru hampaassani
Pirjo Sandström
1993 ohjelmoitu kriisi jatkuu 2018
Tamminiemen trollitehdas
Lottien Natsimiljoonat
Ministerille
Polttamaton Pirtti
ilkka_rehabilitoi.html
natsi-lääketiede_Suomessa
Tyttöjen oudot kuolemat EP:lla
Hl AnitaSimonen
Inger Karumo sadistilääkäri VKS:ssa
International Conspiracy
Suposta jouduttaja Eduskuntaan
Ilkeys tappaa
Väkivalta johtuu alistamisesta
Yle sensuroi
miksi Mikko on paha?
"Näytit Maailmalle"
Ehdokkaista
Vilpillisyys
"Tulvasuojelu": Niinistö suositteli
Vääriädiagnooseja
Suomi kriisissä
Kunniaton Eduskunta
Hamlet
UKK-vallankumous
"Tulevaisuusseminaari"
Naapurin Heikki kuoli 1944
Tulvasuojelu - puhallus
29.9.2012/sm
Poliisin huumejuhlat
Voi meitä ...
Yksi tietää aina
Poliittinen yle
Suomi toimii häikäilemättä
1993 Kriisi
Polttamaton pirtti
Miksi Suomea ei oteta tosissaan
Syöpä Suomessa
Inhimillinen kehitys alkaa kohdussa *
Moraali vai Etiikka
oikeusvaltioko
Lentokone hajosi ilmassa - 8 kuoli Suomessa
tuskalliset_maitohapot
Kehitys johtaa sivistykseen
Euroopan vapauttamisen muistopäivänä 11.11.
vilpittömät
sanoma riosta
Natsismi
Olkaamme suomalaisia!
Finlandia on Bolivian kansallishymni
Saatanan tunarien koti?
Ylen taantumasta
Vaasan Nais Mafia
Salaisen Poliisin kiusaamana
Huumeita Floridasta
evoluution todiste
Evoluutio
salaliittok
Sensuuri Suomen tietoverkoissa
VAASAN HOVIOIKEUS v.2004
Parempi ymmärtää
Miksi koulu ei toimi
Maanpuolustuskurssiyhdistys
Tavallinen ihminen on tärkeä
rahastusta lääkkeillä
Helsingin 1975 henki
Arktinen talvihenke
Tarpeeton sota
Tavallinen ihminen
Lapin kesää
Nobel-juhlista
Ilman oikeutta
Elektr. valvontaa ilmajoella
jordsskorpan
Itsemurhista
Pakolaisten henkinen pääoma tervetullut
Luovuus on ratkaisu
Ehdollinen refleksi hengenpelastajana
edustuston ongelmat
tiedottajoen syy?
Konsensus ja köyhyys
Talvisodan loppu
Mandela
propaganda
Elilitti käki on ..
sotatragediat
Talvisota
Itsenäisyys on eliitin vapautta
Conzita
SUOMI-URKINTA
Ihminen on ...
Darwinin pulma ratkesi
ilkeys
Urkintayhteiskunta
Sisuair
Vai mitä se on
Väkivalta - Verboten! *)
POLIISIOSASTO - kaavio(!) 2010
LitorSE
Litorina geologiaa
vouti
Projekti
Pako
Rosa
Iluminada
29.9.2012 /sm WHO:
"NÄYTIT MAAILMALLE"

"Näytit Maailmalle"

 

Jonkin verran huvittuneena luin Suojelupoliisin tutkimushankkeesta 'Suomen välttyminen terrori-iskuilta hämmästyttää' (AL 4.5.11). - Hämmästyttää ketä? Omien aikaansaannostensa ihastelijoita narsisteja? Pyörän uudelleen keksijöitä, ehkä. 

Taas on siis tehty tutkimus, ja Aamulehden lehtiuutinen todistaa tapahtuneen. Mutta tutkimus loppuu tutkijoiden mielestä varmaankin nokkelaan otsikkoon - hengästyneille 'tutkijoille' julkisuuskiireineen ymmärtäminen näyttää ylivoimaiselta. 

Näyttää tosissaan siltä että suojelupoliisi ’suojelee’ kansalaisia todellisuudelta ja relevantilta tiedolta kuten, ja etenkin, valtaapitävän eliitin harmaista projekteista. Asiallisen toiminnan sijasta se näyttää mukautuneen Sisäministeriön Poliisiosaston aikamiespoika- agenttien tasolle tirkistelyyn ja kiusantekoon. Näin se edistää hämmennystä ja järjestäytyneen rikollisuuden toimintaa. Täällähän (minulle - ehkä on muitakin?) voi tehdä mitä vain eikä kukaan auta. Poliisi...Oikeus.. Ei Kukaan! 

Ei liene sattumaa, että hämmästys-raportin aikoihin /www.litorina.org/ - verkkosivuilleni tehtiin massiivinen hyökkäys. Sivuilta on vuosien mittaan varastettu lukuisia kriittisiä tekstejäni – riittävän monta osoittamaan syyllisen. Supo-raportissa peitellysti viitattu, ylienergisyyden numeerisesti osoittava tutkimukseni /www.litorina.org/elinvoimasta/  suomenkielisen väestönäytteen tyttölasten poikkeava  kuolleisuus näyttää olleen erityisen ärsyttävä ‘isänmaallisille’ Lotille. Raportti ja sen englanninkielinen /www.litorina.org/exhaustion/ - versio saattoi olla viha operaation pääkohde. (Internet-sivujeni pitäjä paikallisti hyökkääjän Tampereen Hatanpäälle, yhteistyö-lääkärikeskuksensa vierestä (=Natsi lääketieteen ihmiskokeet?) 

KYRÖNJOKI-HANKE VALTIOLLINEN PUHALLUS

Järjestäytyneeseen rikollisuuteen törmäsin 1990-luvulla arvioidessani geologina Kyrönjoen rakentamisen lupakäsittelyä vesioikeudessa. Osoittautui että lupapäätökset perustuivat häikäilemättömästi epätoteen maastotietoon, väärennettyihin asiakirjoihin ja karttoihin, joita hakijalle toimitti konsulttien ohella Maanmittauslaitos ja Puolustuslaitoksen Topografikunta (ks. /www.litorina.org/salaliittok.html/ ). 

Paljastuksistani sain ’tulvasuojelupoliisin’ koston, joka jatkuu kiihtyvällä ilkeydellä, ks. esimerkiksi /http://www.litorina.org/vaasanmafia/ ja -/pics.html/. Fyysisten pahoinpitelyjen lisänä on taloudellinen rajoittaminen. Natsi-historiasta tunnettu valvonta  käsittää puhelut ja sähköpostiviestit jotka, kuten myös verkkopankkini tapahtumat, kirjautuvat televalvontakeskuksessa.Valitus kirjepostini avaamisesta Ylöjärven postiin ja poliisille ei tuonut muutosta.  

Kyrönjoki-hankkeen hyötypuolten luettelo on raportissani /http://www.litorina.org/kyr/. Pääjouduttaja oli Kokoomuksen kansanedustaja Pentti Mäki-Hakola, moukka Nurmosta, joka päivälehti Pohjalaisen ’Hakauksia’ viha - palstallaan paljasti patoamissuunnitelmat etukäteen. Sairaalloinen näyttämisen tarve on myös Poliisiosaston aikamiespoika-agenttien sekä Natsi-Lottien salaisuuksia paljastamaan pakottava kansallinen heikkous, joka nyt näyttää kotiutuneen Supoon. 

Kansallista näyttämisen tarvetta (”Näytit Maailmalle!”) on kiittäminen (!) Helsingin Sanomien äskettäisen artikkelin ensikäden tiedoista Lottien sitoutumisesta Hitlerin natsien ihmiskokeiden jatkajaksi Suomessa. Sitoutumista vahvistaen Natsit luovuttivat Furerille uskollisuutta vannoneille lotille 40 nyky-miljoonan  operatiivisen pääoman (40, nyt 90 Me v2016) /www.litorina.org/lottien_miljoonat.html/. Itse asiassa 40 miljoonaa oli vain osa aarteesta jonka Lotat  - myötämielisten virkamiesten avulla - onnistui pimittämään: - 1947 Pariisin rauha sääti Lotta-järjestöt lakkautettavaksi; ja Eduskunta/Hallitus sääti varat luovutettavaksi valtiolle! 

Kyrönjoen luparaportissa ukrainalaiseksi mainittu Väkipyörä-konsultti oli älykkäänä tukena ideoimassa puhalluksen valtiolta peiteorganisaation asiamiehille, jotka parhaillaankin huolehtivat huumeiden tuonnin logistiikasta Buenos Airesin kautta Boliviasta; ja alkaen 2014, Floridasta sekä muualtakin josta minulla ei ole varmaa tietoa. ’Floridan tallaajan’, soppariksi itseään nimittävän hankinta-asiamiehen Markku Hamarilan verkkosivu yksilöi kuinka  Suomen valtiollisen huumetuonnin haara toimii /www.litorina.org/vaasamafia/

Käynneistä (22.000 kpl) litorina.org -sivuilla yksin elokuussa 2017 kymmenestä suurimmasta yhdeksän oli Ukrainasta . - ‘Ukrainan yhteys’  juontuu jatkosodasta: Suomen rintamalta otetut ukrainalaiset vangit ‘ystävystyivät’ vankeus vuosien aikana isäntiensä kanssa ja tarjosivat inhimillistä älykkyyttään avuksi juonitteluun kuten Kyrönjoen tulvasuojelu - valtiollinen megapuhallus. - Sota-aikaan Puolustusvoimat toi kokaiinia Boliviasta pitämään vartiomiehet hereilä; Tästå on peräisin Puolustusvoimien 'Tiedustelun' tuottava perinne Boliviassa..

PAKOTTAMINEN IHMISKOKEISIIN 

Eräs Poliisiosaston törkeistä hankkeista on 'State-of- the-art locating system’, joka Sisäministeriön Poliisiosastossa kehitettiin 1990-luvulla. (Tekijöiden kuvaus ks. /www.litorina.org/pics.html/ verkossa ja Finnish Business Report (FBR) -aikakauslehden kesän 1995 numerossa). 

Kehittelyssä olin pakotettuna koekaniinina, jonka ilmainen osuus oli tuhotut hampaat, murtuneet selkänikamat ja tuhansien eurojen laskut proteeseista. Kuten lehdistä voi lukea, tuote on maailmanlaajuisesti käytössä, ei ehkä tosin 'ihonalaisesti' kuten minun hampaissani, vaan rannekkeina tms. Voisiko sanoa törkeä koskemattomuuden loukkaus jonka arvelen mahdolliseksi vain totalitaarisen Suomi valtion hyper-aktiivisten poliisien. sotilaiden ja ns. tiedemiesten dualistisessa yhteiskunnassa. jossa villit ideat lentävät ilman sidosta todellisuuteen. 

Noin vuonna 2000 olin hoidossa Vaasan hammashoitolassa. "Nyt ne voi tuoda", lausahti hammaslääkäri Anita Simonen. Hammashoitaja toi viereisestä huoneesta hampaisiini asennettavaksi salaista elektroniikkaa. Detektorien avulla minut voitiin paikantaa ja puheitani kuunnella ja minua kaikin puolin valvoa. Osoittautui, että klinikalla asennusta valvova asiantuntija oli Oulun yliopistosta. 

Minulla ei tuolla hetkellä ollut aavistustakaan siitä mitä oli tekeillä. Hetken merkitys on nyt kuitenkin kiistaton: Oulun yliopisto (valtionyliopisto) oli - ja on edelleen, koska mitään sovittelua ei ole tehty - törkeän salahankkeen toimiva osakas. Ylivoimaisilla valtiollisilla resursseillaan salaliittolaiset ahdistelevat minua kaikkialla edelleen ja kaiken aikaa. Vaasan kaupungin johtava sosiaalihoitaja Leena Ström kirjeessään käyttää hankkeesta nimeä 'salaliitto’ myöskin. 

Toukokuun 20, 2002 asennushammas d/5 lohkesi ja paljasti kaksi parabolin muotoista n. 0.3 mm kokoista kohdetta. Löydökset tarkistettuaan hammaslääkäri Katri Palo todisti nimikirjoituksellaan valokuvasuurennos dokumentin oikeellisuuden. 

Paljastuminen ei keskeyttänyt tai edes kohtuullistanut häikäilemätöntä toimintaa: Kaikki hampaani vuoronperään tuhottiin sitten. (kopio kirjeestä, valokuvat ym. /www.litorina.org/pics.html /.  Hampaiden poistamisella oli myös psykologinen tarkoitus. 

KIVUN TUOTTAMINEN ja SYDÄMEN PYSÄYTYS 

Ylöjärvelle tulostani asti noin 2009 olen ollut 24/7 valvonnan alaisena, kodissani ja raitilla. Kivun tuottaminen suggestiolla paikantui tiettyihin valopylväisiin vuoden 2010 aikana siinä määrin säännöllisesti, että rupesin niitä tarkkailemaan ja valokuvaamaan. Valokuvassa on tyypillinen kahden kameran stereoasennus. Näin voidaan arvioida kohteen etäisyys ja liikkeen nopeus. Valvonta-asennuksia oli tuolloin Ylöjärven keskustassa, mukaan lukien koulukompleksin-urheiluhallin, kirjaston ja Asematien koko pituudelta rautatieylikäytävälle asti. 

Kävellessäni kotoani Rotikontieltä terveyskeskukseen rintakivut ilmestyivät aluksi eniten linkkimaston ollessa näkyvissä ja yltyivät niin että Kuruntien sillalla täytyi pysähtyä. Aloinkin kulkea bussilla, jossa olin kiusaajien tuottamalta kivulta suojassa. Siten myös kävellessäni läheiselle pysäkille. Useita kipuhyökkäyksiä tehtiin Tampereella, mm. Kävellessäni keskustasta Sampolaan tarkoituksena käyttää sikäläisiä tietokoneita. –Tietty, terveyskeskuksen ja Sampolaan ajat olin (Sonera) matkapuhelimessa varannut – ikään kuin hyökkääjän avoimella kotilinjalla. 

Tapaninpäivän lumipyryssä 2010 tarpoessani Hämeensillalta asemalle, jouduin kaksi kertaa pysähtymään haukkomaan henkeä. Matkalla jouduin kahden suggestio parin käsittelyyn. Toinen oli miespari ja toinen naisvelhot. Kivut olivat siksi kovat, että jo ajattelin matkani päättyvän. Hetken levättyäni pystyin kuitenkin jatkamaan asemalle. 

Kardiologin tutkimus ei paljastanut sydämessäni fysiologista syytä kokemilleni kivuille, joten tuskat voi lukea Poliisiosaston ym. Natsi-lottien suggestion menetelmin aiheuttamiksi. Kokeilua pohjusti aiemmat oikean vartalon puoliskon pysyvät vammat ja hermostovauriot jotka aiheutuivat vuosia sitten saman tahon  kokeilujen rajuista lamauttamisoperaatioista. 

SURMATTIINKO SEPPO NEVALA UUDELLA TEKNIIKALLA?

Vielä olen hengissä. Toisin ehkä kehitetyllä menetelmällä koston kohteeksi joutunut Supon x-päällikkö Seppo Nevala, jonka sydän ei ollut yhtä vahva: Ajan lehtitietojen mukaan skismaa oli sisäministeri Anne Holmlundin taholta. Asemassaan Nevala tiesi mitä maassa oli käynnissä Kyrönjoki salaliittoineen, poliisien huumejuhlineen. Kunnian miehenä Nevala olisi luultavasti halunnut ryhtyä korjaavaan toimintaan. Hänen kuolemansa aikoihin joulukuussa 2008 okkulttinen lamauttamiskyky oli jo minulla testattu (mm. tajuttomuuden aiheuttanut raju pahoinpitely 26.4.2005). -Ministeri Holmlund (kok) voisi osoittautua Vaasan mafian Matriarkaksi. apureinaan kansliapäällikkö Pirjo Viitanen ja poliisiylijohtaja Mikko Paater (=Vaasan hovioikeuden tuomio logiikalla: Ei näyttöä, En siis törmännyt mutta: “Olisi voinut törmätä jos olisi peruuttanut…”). 

VÄLINPITÄMÄTÖN KANSA ON PULASSA

Turvallisuutta ei ihmisille tuo mikään laki. Varsinkaan jos lain valvojalla ei ole henkilökohtaista inhimillisen havainnon herkkyyttä todellisuudelle. Kipsinen poliisi on kuin dementoitunut kansalainen, joka voi kyllä nähdä, muttei ymmärrä näkemänsä merkitystä. ‘Poliittisesti’ ansioitunut poliisi sanoo tarvitsevansa lakeja - jotakin johon vedota, ja mitä tehdä. Suomalaisen on vaikea itsenäistyä ja kehittyä ulos lapsuuteni ajan kansakoulusta, jossa opettaja oli aina sanomassa kuinka nyt täytyy tehdä, sanoa ja …  ajatella.

Palaten Supon hämmästys teemaan: Eino Leino pohti Suponkin pulmaa sata vuotta sitten. Runoilijan johdonmukaisuudella hän päätyi ratkaisuun runossaan Räikkö räähkä: 

“Yksi on pirtti polttamatta. Se on pirtti Räikön räähkän’”. 

Turvallisuus/tiedustelu on kypsien ihmisten ala jolla menestytään mainostamatta. “Näytit maailmalle” nationalistinen uho sopii huonosti alan osaamiseen. - Vuosikymmenien aikana havaitsemani kv. agentit ovat olleet ammattilaisia: Mutta suomalaiset tunnistaa tarpeesta ilmaista itsensä kuin äiti joka herättää nukkuvan lapsensa sanoakseen: “Peittelin sinut!”

Seppo Mononen Tutkija filosofian maisteri Ilmajoki /www.litorina.org/

 
PS. Suomen heikko ulkomaan 'tiedustelu'; Organisaatio työllistetty asiattomasti huumeiden jouduttamiseen -- Suomen nuorisollekin
  • HUUMEITA FLORIDASTA http://www.litorina.org/vaasanmafia/id35.html / 

  • Puolustusvoimien "Tiedustelu" + lotat huumeiden jouduttajina Boliviasta Buenos Airesin reitillä Suomeen... Toiminnan laajennus Miamin reitille 2004:
  • 10/2004 Puolustusministeri Seppo Kääriäinen (kesk) komensi Puolustusvoimien tiedustelupäällikkö Georgij Alafuzoffin Miamiin...jossa tämä viipyi ylimääräisenä upseeerina 3 kk ja "lomaili" toiset 3 kk;  tiedusteli/organisoi Suomeen uuden huume reitin. (Vaasan hiovioikeuden tuomio-logiikalla: "Olisi voinut törmätä jos olisi peruuttanut !..")

  • Ansioistaan (?) tasavallan presidentti Tarja Halonen (sd) ylensi Alafuzoffin kenraalikuntaan; Puolustusvoimat ylensi Kääriäisen majuriksi./www.litorina.org
suomiagentit.jpg
Vihreäpaitaiset Suomi-agentit (1+2) avustajineen valokuvasin Bolivian kokaiinin Suomi-reitillä Buenos Airesin seudulla. 

Enter supporting content here