Litorina.org

Home
Seppo Mononen CV
Kekkosen linjalla Suomi jatkaa dualistista kaksoiselamaa
Organized.fi
Human Rights Court
pics - siru hampaassani
Pirjo Sandström
1993 ohjelmoitu kriisi jatkuu 2018
Tamminiemen trollitehdas
Lottien Natsimiljoonat
Ministerille
Polttamaton Pirtti
ilkka_rehabilitoi.html
natsi-lääketiede_Suomessa
Tyttöjen oudot kuolemat EP:lla
Hl AnitaSimonen
Inger Karumo sadistilääkäri VKS:ssa
International Conspiracy
Suposta jouduttaja Eduskuntaan
Ilkeys tappaa
Väkivalta johtuu alistamisesta
Yle sensuroi
miksi Mikko on paha?
"Näytit Maailmalle"
Ehdokkaista
Vilpillisyys
"Tulvasuojelu": Niinistö suositteli
Vääriädiagnooseja
Suomi kriisissä
Kunniaton Eduskunta
Hamlet
UKK-vallankumous
"Tulevaisuusseminaari"
Naapurin Heikki kuoli 1944
Tulvasuojelu - puhallus
29.9.2012/sm
Poliisin huumejuhlat
Voi meitä ...
Yksi tietää aina
Poliittinen yle
Suomi toimii häikäilemättä
1993 Kriisi
Polttamaton pirtti
Miksi Suomea ei oteta tosissaan
Syöpä Suomessa
Inhimillinen kehitys alkaa kohdussa *
Moraali vai Etiikka
oikeusvaltioko
Lentokone hajosi ilmassa - 8 kuoli Suomessa
tuskalliset_maitohapot
Kehitys johtaa sivistykseen
Euroopan vapauttamisen muistopäivänä 11.11.
vilpittömät
sanoma riosta
Natsismi
Olkaamme suomalaisia!
Finlandia on Bolivian kansallishymni
Saatanan tunarien koti?
Ylen taantumasta
Vaasan Nais Mafia
Salaisen Poliisin kiusaamana
Huumeita Floridasta
evoluution todiste
Evoluutio
salaliittok
Sensuuri Suomen tietoverkoissa
VAASAN HOVIOIKEUS v.2004
Parempi ymmärtää
Miksi koulu ei toimi
Maanpuolustuskurssiyhdistys
Tavallinen ihminen on tärkeä
rahastusta lääkkeillä
Helsingin 1975 henki
Arktinen talvihenke
Tarpeeton sota
Tavallinen ihminen
Lapin kesää
Nobel-juhlista
Ilman oikeutta
Elektr. valvontaa ilmajoella
jordsskorpan
Itsemurhista
Pakolaisten henkinen pääoma tervetullut
Luovuus on ratkaisu
Ehdollinen refleksi hengenpelastajana
edustuston ongelmat
tiedottajoen syy?
Konsensus ja köyhyys
Talvisodan loppu
Mandela
propaganda
Elilitti käki on ..
sotatragediat
Talvisota
Itsenäisyys on eliitin vapautta
Conzita
SUOMI-URKINTA
Ihminen on ...
Darwinin pulma ratkesi
ilkeys
Urkintayhteiskunta
Sisuair
Vai mitä se on
Väkivalta - Verboten! *)
POLIISIOSASTO - kaavio(!) 2010
LitorSE
Litorina geologiaa
vouti
Projekti
Pako
Rosa
Iluminada
29.9.2012 /sm WHO:
"NÄYTIT MAAILMALLE"

Kunniaton Suomen Eduskunta

 Mustekalan lonkerot ja Suomen Kunniaton Eduskunta

ja 

- Terveyskeskusten nuoret Natsi-lääkärit (ks alla)

- Kunniaton Eduskunta (ks alla) 

1990 - luvun tapahtumat Suomessa ennakoi yhteiskuntamme nykyisen sekavuuden.  Käännekohta oli järjetön Kyrönjoen 'tulvasuojelu' patoamalla tulviva uoma. Vuosikymmeniä kestänyt valtiollinen puhallus on yhä kansalaisten ja yhteiskunnan rasitteena. Petoksen olemusta ja toimintaa sen nykyisellä nimellä 'Maanpuolustuskurssiyhdistys ry' selvittää professori Laura Kolben  50-vuotishistoriikki.

27.5.1997/SOM

Moraaliset (=rohkeasti omaa etuaan ajavat) kansanedustajien lain säätämiseen tarpeellinen enemmistö kermoi suhteettomia "tulvasuojelurahoja" harmaisiin ja omiin taskuihinsa. Samoilla rahoilla lienee lahjottu kunniaton vesioikeuskin, koska valtio ei voi luovuttaa/myydä vesioikeuden päätöstä, varsinkaan etukäteen. (Vesioikeudet lakkautettiin väärinkäytösten paljastuttua.)

Vaasan Ikkunan nro 21/97 palstallaan vaasalainen kansanedustaja Heikki Koskinen (kok.) lausui julki sovelletun länsimaisen etiikan periaatteen: "Sellaista kunniaa, jota ei koskaan ole ollut, ei voida palauttaa."

Ensimmäistä kauttaan istunut Koskinen saattoi säikähtää "kokeneiden" kansanedustajien (mm. Vehkaoja (sd), Norrback (rkp) tietoa siitä, että valtio oli kansalaisilta kerätyistä veroista maksamassa noin 200 miljoonan markan (1 milj./kansanedustaja) suuruisia korvauksia edunmenetyksestä, jota etua ei todellisuudessa ole koskaan ollut.

Tarkoitan "korvauksia" Kyrönjokeen aiotuista voimaloista: Ylistaron koskien mahdollinen energiapotentiaali on teoreettista, käyttökelvotonta. Potentiaalia ei voi hyödyntää, koska alueella ei ole vesivoimalaitokseen olennaisena osana kuuluvan varastoaltaan paikkaa. Olisi edesvastuutonta padota tulviva uoma kuten suunniteltiin.

Vuoden 1974 voimalasopimus valtion (vesihallitus) ja Jyllinkosken Sähkö Oyn kesken on selkeäsanainen: "..voimalaitosten rakentamisen edellytyksenä on, että ... riittävät oikeudelliset edellytykset ovat olemassa ... vesilain mukaisen luvan myöntämiselle ...(sopimuksen 12 §) ja että Jyllinkosken Sähkö Oy vastaa kaikesta vesivoiman menetyksestä sanotun voiman käytön estymisestä..(13 §)”.

Kun saatoin näkökohtani 5.10.1993 päivätyllä kirjeellä valtioneuvoston tietoon, oli tuloksena näkyvä hiljaisuus: Silloinen liikenneministeri Norrback teki useita matkoja Seinäjoella majaa pitävään Kyrönjoen jokitoimistoon. Oikeusministeri Hannele Pokka (kesk.) lähti maaherraksi Lappiin syyttäen seuranneessa kirjassaan pääministeri Esko Ahoa (kesk.) ja valtionvarainministeri Iiro Viinasta (kok.) siitä, että nämä kahdestaan tekivät päätöksiä hallituksen nimissä. Viinanen ja pian Ahokin hakeutuivat/järjestettiin siviilivirkoihin turvaan. Ympäristöministerikin vaihdettiin!

Moraaliset (=rohkeasti omaa etuaan ajavat) kansanedustajat lain säätämiseen tarpeellisella enemmistöllään valtiontaloudesta kermoi suhteettomia "tulvasuojelurahoja" harmaisiin ja omiin taskuihinsa. Samoilla rahoilla lienee lahjottu kunniaton vesioikeuskin: Sillä valtio ei voi luovuttaa/ myydä vesioikeuden päätöstä, varsinkaan etukäteen.

Oikeasti.

"Kunniallista Koskista" voi vain rohkaista, mikäli hänen lausumansa on ilmaus tietoisesta valinnasta pyrkiä eettiseen oikeaan. Haastetta riittää. Vastassa on ameebamainen mustekala, jonka lonkerot ovat yli puolen vuosisadan ajan pahoin saastuttaneet yhteisten asioittemme hoitoa.

Seppo Mononen, fil. maist. Vaasasta /http://www.litorina.org/vaasanmafia

 

Tahallisia vääriä diagnooseja nuorilta natsi-lääkäreiltä terveyskeskuksissa

Uusi tieto 2017: Muuallakin Suomessa kuin itse kokemissani  Vaasassa, Ylöjärvellä ja Ilmajoella; Terveyskeskuksissa. ym.

Julkisuuden häikäilemätön kokkava ylpeily suomalaisen hoidon tasosta alkaa näyttää vitsiltä ja trollilta. Ilkeät, tahalliset virheelliset diagnoosit voivat huolestuttaa. Terveyskeskuksen henkilökunnan käyttämät epäasialliset lapsenkieliset ‘pylly’- ja ‘kakka’ termit eivät herätä potilaan luottamusta vaan, tarkoituksella, hämmentävät ja herättävät huolestusta.

Toisaalta yhteiskunnan tilan sekavuus (re. filosofi Ilkka Niiniluoto, Euroopan Oikeusasiamies Jakob Söderman, pääministeri Esko Aho. ym,) antaa otaksua, että hämmennyksen luominen on tarkoituksellista (=okkulttista) Natsien soveltamaa muokkausta, joka toistuvana aivopesuna harhauttaa todellisuudesta. Se lamauttaa yhteiskunnan kehitykselle välttämätöntä kritiikkiä, ja kasvattaa/totuttaa väestöä hallitsevan eliitin käyttämään asiattomaan pseudo (=valhe) kieleen.

Vuoden 1947 Pariisin rauhansopimuksessa kielletyn laittoman Maanpuolustuskurssiyhdistys ryn

puheenjohtaja 5/2011 saakka oli Korkeimman Hallinto-oikeuden (KHO) prVaasan, Ylöjärven jqesidentti Pekka Hallberg! Lumeyhdistyksen 50 - vuotis- historiikin kirjoittaja Laura Kolbe on Helsingin yliopiston väritetyn eurooppalaisen historian professori, jolla on vanhempiensa kautta suora perheside Adolf Hitlerin Natsi-valtioon. Kolbe näyttäytyy nyky-Suomen natsi-agitaattorina.

Kolbe paljastaa julkeasti yhteiskuntamme ylätasanteeseen salakavalasti liimautuneen yhdistyksen natsi- ihanteet (MPK julkaisusta 97/3/11 ). Kansainvälisestä, Suomen allekirjoituksellaan hyväksymästä (rauhan)sopimuksesta piittaamattomien natsi-Lottien tapaan salaisena alkuun pannun toiminnan Kolbe määrittelee vallankumouksellisen yrityksen joka vähättelee perustuslaillista yhteiskuntajärjestystämme :

“ 

- Avainsana maaginen totaalisuus
- Keksitty perinne ’Invented Tradition’-
yhdistyksen idea
- Perimmäinen kysymys valtion asemoimisesta kasvun ja hyvinvoinnin tielle
- Osallistujina ei vain sodan ammattilaiset vaan poliitikot, julkinen sana, talouselämän edustajat, henkisen työn tekijät, tiedemiehet, kirkon edustajat
- kurssitoiminnan poliittinen kontrolli, kurssitoimintaa ohjattiin pääministerin kansliasta (puolustusneuvosto).

- Maanpuolustuskurssien oman traditiomaailman sisältö + myyttisyys,

 

  • + salaperäisyys,
  • + rituaalit,
  • + toistot,.
  • + hierarkkisuus.

 

Vastuuta Suomen kansan tulevaisuudesta!“ (=Ohi järjestäytyneen yhteiskunnan = kumouksellinen).

Tunnettujen TK -lääkärien toiinnan tuhoamistarkoitus on yhtäläinen natsivaltion ihmiskokeisiin, joissa oli hallinnolliset psykologiset tarkoitusperät. Viittaan aikaan, jonka karuutta historia paljastaa (mm. Prof. Wendy Lower, Hitlerin Raivottaret, kirjastosta ja kirjakaupasta). Miljoonien murhiin ‘lääketieteen edistyneillä’ menetelmillä ei tarvittu tekosyitä eikä diagnooseja. Näin todistavat Neuvostoliiton hajotessa tutkijakäyttöön paljastuneet natsiarkistot.

Jouduttuani taannoin sairaalaan Helsingissä tulin vertailleeksi kokemuksiani Kanadasta, Eestistä ja Argentiinasta. Ajankohtaisena lisänä tähän oli äskettäin Eduskunnan käym,ä julkinen keskustelu viha -teemasta. Tyypillisesti ’viha’ -sanaa kaunopuheinen eliitti karttaa ja sitä pehmentäen puhutaankin yhdyssanoin vihapuheesta, vihamielisyydestä jne. Loweria lukiessa mieleen palautuu vastenmielisiä omia kokemuksia häikäilemättömästä ‘hoidosta’ nyky-Suomessa.

80 -luvulla Vaasan Terveyskeskuksesta sain suolistobakteerin tartunnan. Monista pyynnöistäni välittämättä lääkärit ja yksi hammaslääkärikin kieltäytyivät kirjoittamasta tarpeellista antibiottireseptiä. Pari vuotta kärsittyäni ripulinen vaiva äityi totaaliseksi krampiksi Argentiinassa, jossa olin sukuloimassa tuolloin. Viiden päivän sairaalahoito ja, maan tavan mukaan myös mukaan saamani lääkkeet olivat ilmaiset.

Toisella kerralla argentiinalainen lääkäri hoiti epäröimättä infarktia muistuttavan lamauttavan rintakivun, joka Helsingin TK Haartmanin traumaklinikan lääkäri Rauli Franssilan mukaan “ei ollut mahdollista hoitaa”. Asiatonta diagnoosia kopioi Seinäjoen keskussairaalan sydänklinikan lääkäri Heidi Hallinen myöhemmin: “Ei hoidettavissa”.

Tarkemmin papereita tutkittuani löysin allekirjoittamattoman lisälehden ulkopuolisen tahon (HYKS) tutkimuksesta, jossa todettiin valtimon tukos. “Ei hoitomahdollisuutta” oli siis vain potilaan kopiossa. Avaavia hoidon viha-kokemuksia on verkossa /www.litorina.org/vaasanmafia/id14.html/, ym.

Jälleen Buenos Airesissa, ohikulkijan soittama ambulanssikyyti vei suoraan sairaalan kardiologian osastolle. Siellä veistä ei käytetty lainkaan kun 15 minuuttia kestänyt Angioplastia Coronaria - toimenpide avasi tukoksen sepelvaltimossani. - Tukos siis oli todettu löytämässäni paperissa Suomessakin, mutta potilaan kannalta mukava tieto salattiin: “Ei toimenpidemahdollisuutta” (Franssila) Suomessa.

- Okkulttiset suggeroidut rintakivut Suomessa palasivat 1⁄2 vuoden kuluttua Buenos Airesin toimenpiteestä; Tuskalliset ‘Pseudo Infarktit’ on Suomessa kehitetty Natsi lääketieteen moderni menetelmä Sisäministeriön Poliisiosaston “kohteen seuraamiseksi, rajoittamiseksi, estämiseksi ja pakottamiseksi”.

Ilmajoen TK:ssa eläkkeellä oleva naislääkäri Hanna Urpala oli valikoitunut vuotuisen diabetes- kontrollini tekijäksi. - Olihan hän joskus asunut äitini kanssa samassa kerrostalossa! Potilasarkistooni kirjautui asiaton lausunto Urpalan keksimästä sydänleikkauksesta (operata lat.), ja näytti että lääkärin ammatin eettinen osaaminen ei koskenut Lotta-Natseja.

Pakotettuna koehenkilönä tiedän... Kokemuksistani todistavat pysyvät vammat ja vauriot. — Ja velat. SM

 

 

Kunniaton Eduskunta 

Valtakunnan johdossa hallituksen ja eduskunnan ajatustoiminnan tyhjäkäynti on johtanut siihen että ’harmaa eminenssi’ voi häikäilemättömästi manipuloida kansalle epäedullisia päätöksiä oman etupiirinsä hyödyksi.

1993 pääministeri Esko Aho asetti toimikunnan pohtimaan kansakunnan sekavaa tilaa. Toimikunnan hajotessa toimettomana sen puheenjohtaja ?iloso?i Ilkka Niiniluoto toi julki näkemyksensä : "Suomi on kriisissä - eikä vain taloudellisessa lamassa vaan maassa vallitsee myös henkinen lama tai kriisi, jonka edessä maa on hämmennyksissä." (HS 2.12.1993).

Erään hallituksen perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Kimmo Sasi ja jäsen Erkki Pulliainen totesivat (HS 18.1.2010) kuinka 'kasvava harmaa eminenssi on tunkeutunut valtiollisiin elimiin’.

Entinen oikeusasiamies Jakob Söderman ilmaisi (HS 23.5.2010) huolestumisensa vallankumouksen mahdollisuudesta, tarkoittaen yhteiskunnan sekasortoista poikkeustilaa rikollisten ja natsien otteessa. - Harvinaisia puheenvuoroja uneliaassa yhteiskunnassamme

Harmaa eminenssi on rönsyjään yhteiskuntaan alati juurruttavan järjestäytyneen rikollisuuden sievistelevä nimitys. ’Lehdistön vapauden’ päivänä (3.5.17) päivälehtien selaaminen vahvistaa vaadittujen vapauksien tarkoittavan poliittisten toimittajien mielivaltaa. Se on suunnitelmallista UKK/KGB vallankumouksen poikkeustilan vakiinnuttamaa natsististen karkeuksien aivopesua lukijoiden hämmentämiseksi ohjelmoituja trolleja. Valokuva aiheesta aivopesu.

Seinäjoella ilmestyvää Maalaisliiton/Keskustan päivälehti Ilkkaa vuosia seuraten voi hahmottaa aikakausia: 1) 1918 Sisällissota, jonka jakolinjoista on nykyaikaan säilynyt ainakin Työväen urheiluliiton (TUL) Seinäjoen Sisu, ym; 2) Natsismi saapui Hitlerin myötä 1930 luvulla. Ilmajoen kirkkoherra Paavo Virkkusen saarnoissa se sytytti pohjalaiset, levisi ja jatkaa hämmentäen yhteiskuntaa tänäänkin; 3) 1950 luvulla KGB/UKK sosialismin nousu vakiinnutti häikäilemättömiä ja rikollisia käytäntöjä, ja 4) Kommunismin hävittyä sen tilalle pimennoista nousi hallitsevan eliitin natsismi aseveljeydestä erikoisesti puolustusvoimissa, sekä poliittinen ja valtiollinen huumerikollisuus.

Kekkosen itsevaltiaan poikkeustilan asiattomat käytännöt olivat vakiintuneet ja juurtuneet suomalaiseen yhteiskuntaan. Klassinen esimerkki järjestäytyneestä rikollisuudesta on häikäilemätön Kyrönjoen ’tulvasuojelu’; tulvien torjuminen joki patoamalla! Yli 60 vuotta valtion budjetista lahjottujen ja uneliaitten edustajien enemmistö on myöntänyt miljoonia huijaukseen, vaikka tulvia lisäävän patoamisen järjettömyys olisi täysin mahdollista terveellä maalaisjärjellä arvioitavaksi. Järjestelmällinen aivopesu oli jo tuolloin sammuttanut kansan edustajien älyllisen kipinän.

Häikäilemättömässä megapuhalluksessa mukana oli/on määräenemmistö maan julkishallintoa: Eduskunta, Hallitus, Maanmittauslaitos, Ympäristöhallitus (MMM), Poliisi, Puolustusvoimat, Oikeuslaitos. Kirkkojenkin edut on valvottu, samoin kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden. Suurimpien tukijoiden listassa on alunperin kaksi valtakunnallista lehtitaloa, Sanoma ja Aamulehti.

’Keksityn perinteen’ lume yhdistyksen natsi-ihanteita esitellään laajasti sen 50– vuotisjuhlanumerossa. Mm. historiikissa 1990 -luku kuvataan erityisen aktiivisuuden kautena mihin merkittävä Kyrönjoen megapuhalluskin ajoittuu. >/www.maanpuolustuskurssiyhdistys.3i/ - 50v historiikki, Laura Kolbe (jolla on läheinen perheside Natsi-Saksaan).

Suomen allekirjoittama 1947 Pariisin rauhan sopimus kielsi häviäjävaltioilta paramilitaarisen puolustusvoimien ja rajavartiolaitoksen ulkopuolisen sotilaallisen toiminnan. Yhdistyksen perustaminen osoittaa Suomelta sisukasta välinpitämättömyyttä ja natseilta omaksuttua röyhkeyttä sitoumuksistaan (Pariisin rauhansopimus 1947).

Miljoonien maksut häikäilemättömälle megapuhallukselle hyväksyi kunniaton eduskunta, jossa hankkeen jouduttajaksi oli saatu tosi ammattilainen, Supon päällikkö Seppo Tiitinen. Eikä tässä kaikki: Laittoman ‘maanpuolustus’ hankkeen kruunasi Korkeimman hallinto-oikeuden (KHO) presidentti Pekka Hallberg, joka oli samalla Maanpuolustuskurssiyhdistyksen puheenjohtaja. Viitteitä:/http://www.litorina.org/salaliittok.html/

/http://www.litorina.org/vaasanmafia/

PS1: Natsististen toimien häikäilemättömyys nyky-yhteiskunnassa loogisesti periytyy presidentti Urho Kekkosesta, joka vehkeili vieraan valtion kanssa omaksi edukseen ohittaen häikäilemättä perustuslaillisen yhteiskunta järjestyksen.

- Ja mitä teki kansanedustuslaitos jonka pitäisi valvoa kansan/äänestäjien etua?

Neuvostoliitto ‘lähetti’ lokakuun 1961 lopussa nootin, jonka oli suunnitellut Kekkonen yhdessä KGB:n kanssa. Vladimirov KGB: “Halusimme vaikuttaa meille edullisella tavalla presidentinvaalien lopputulokseen. Näin syntyi ajatus nootin lähettämisestä. Neuvostoliiton nootti ei siis johtunut kansainvälisen tilanteen kärjistymisestä. Temppu onnistui.” (Viktor Vladimirov: Näinhän se oli.)

 

PS2: Suomi ei ole oikeusvaltio?

Encyclopedia Britannica tietokirja määrittelee oikeusvaltion seuraavasti: "Valtio, joka kunnioittaa yleisiä ihmisoikeuksia, jossa viranomaisten toiminta perustuu vahvistettuun oikeusjärjestykseen ja jossa ylintä valtaa käyttää kansa joko suoraan tai kansanedustuslaitoksen välityksellä." Kunniaton Eduskunta luopui kansalle lupaamastaan tehtävästä.

Tämän määritelmän mukainen oikeusvaltio Suomi ei ole. Käännekohta oli 1990-luvun

Kyrönjoen ‘tulvasuojelu’ - puhallus vrt. /www.litorina.org/kyr/

Seppo Mononen http://www.litorina.org 


Enter supporting content here