Litorina.org

Home
Seppo Mononen CV
Kekkosen linjalla Suomi jatkaa dualistista kaksoiselamaa
Organized.fi
Human Rights Court
pics - siru hampaassani
Pirjo Sandström
1993 ohjelmoitu kriisi jatkuu 2018
Tamminiemen trollitehdas
Lottien Natsimiljoonat
Ministerille
Polttamaton Pirtti
ilkka_rehabilitoi.html
natsi-lääketiede_Suomessa
Tyttöjen oudot kuolemat EP:lla
Hl AnitaSimonen
Inger Karumo sadistilääkäri VKS:ssa
International Conspiracy
Suposta jouduttaja Eduskuntaan
Ilkeys tappaa
Väkivalta johtuu alistamisesta
Yle sensuroi
miksi Mikko on paha?
"Näytit Maailmalle"
Ehdokkaista
Vilpillisyys
"Tulvasuojelu": Niinistö suositteli
Vääriädiagnooseja
Suomi kriisissä
Kunniaton Eduskunta
Hamlet
UKK-vallankumous
"Tulevaisuusseminaari"
Naapurin Heikki kuoli 1944
Tulvasuojelu - puhallus
29.9.2012/sm
Poliisin huumejuhlat
Voi meitä ...
Yksi tietää aina
Poliittinen yle
Suomi toimii häikäilemättä
1993 Kriisi
Polttamaton pirtti
Miksi Suomea ei oteta tosissaan
Syöpä Suomessa
Inhimillinen kehitys alkaa kohdussa *
Moraali vai Etiikka
oikeusvaltioko
Lentokone hajosi ilmassa - 8 kuoli Suomessa
tuskalliset_maitohapot
Kehitys johtaa sivistykseen
Euroopan vapauttamisen muistopäivänä 11.11.
vilpittömät
sanoma riosta
Natsismi
Olkaamme suomalaisia!
Finlandia on Bolivian kansallishymni
Saatanan tunarien koti?
Ylen taantumasta
Vaasan Nais Mafia
Salaisen Poliisin kiusaamana
Huumeita Floridasta
evoluution todiste
Evoluutio
salaliittok
Sensuuri Suomen tietoverkoissa
VAASAN HOVIOIKEUS v.2004
Parempi ymmärtää
Miksi koulu ei toimi
Maanpuolustuskurssiyhdistys
Tavallinen ihminen on tärkeä
rahastusta lääkkeillä
Helsingin 1975 henki
Arktinen talvihenke
Tarpeeton sota
Tavallinen ihminen
Lapin kesää
Nobel-juhlista
Ilman oikeutta
Elektr. valvontaa ilmajoella
jordsskorpan
Itsemurhista
Pakolaisten henkinen pääoma tervetullut
Luovuus on ratkaisu
Ehdollinen refleksi hengenpelastajana
edustuston ongelmat
tiedottajoen syy?
Konsensus ja köyhyys
Talvisodan loppu
Mandela
propaganda
Elilitti käki on ..
sotatragediat
Talvisota
Itsenäisyys on eliitin vapautta
Conzita
SUOMI-URKINTA
Ihminen on ...
Darwinin pulma ratkesi
ilkeys
Urkintayhteiskunta
Sisuair
Vai mitä se on
Väkivalta - Verboten! *)
POLIISIOSASTO - kaavio(!) 2010
LitorSE
Litorina geologiaa
vouti
Projekti
Pako
Rosa
Iluminada
29.9.2012 /sm WHO:
"NÄYTIT MAAILMALLE"

pics - Siru hampaassani


 "The superiority of the Finnish tracking system stems from planting the  detectors under the skin of a person to be monitored" (FBR summer 1995), which might  be considered unethical in civilized western democracies but apparently not in the originating Police department of the Interior Ministry, occupied by WWII nazi sympathizer fascists:


-Tuhansia euroja olen velkaantunut maksaessani Poliisiosaston/Oulun yliopiston 'Maanpuolustusnaisten' ym. kokeiluissa törkeästi tuhottujen hampaitteni korvaamiseen (viimeisin toukokuussa 2011).
 
  - I found "superior detectors" from my tooth, and attached below is a dentist's affidavit to that effect. (WRITING THIS UNDER ATTACK BY THE VILLAIN 17.11.09 15:07 hrs - WILL TRY some OTHER TIME)
  -Sisäasiainministeri Anne Holmlundin ja Pääministeri Matti Vanhasen hallituksen Poliisiosaston asiamiehet estivät kirjoittamisen: Jatkan/Continue 23.11.09 16:32 hrs:

 
"...seurata, rajoittaa, estää ja pakottaa henkilöitä ja ajoneuvoja...
 
- Rovaniemen VALVONTAKESKUS voi valvoa 10 kohdetta samanaikaisesti koko maassa" (käännös FBR 1995 tekstistä) 
 
Sirun salaiseksi aiottu asennus hampaisiini tehtiin Vaasan hammasklinikalla. Asennus-hampaan D/5 lohjettua löysin Poliisiosaston aloitteesta kehitetyn, (Soneran ym. ja Oulun yliopisto) Pääesikunnan tiedustelu ym yhteistyönä kehittämän jäljittimen hampaastani, ja siitä on hammaslääkärin (Katri Palo) KIRJALLINEN TODISTUS 20.5.2002 ALEMPANA.


-KOSTOKSI ja TODISTEIDEN HÄVITTÄMISEKSI HAMPAANI on nyt, 2010, 2011, TUHOTTU JÄRJESTELMÄLLISESTI Vaasassa ja Poliisiosaston ja 'Maanpuolustuskurssiyhdistyksen' asennuksia tekevien agenttien toimesta Vaasassa, Virossa ja Argentiinassa, Tampereella:

Kopioita hl. aikakorteistani ja valokuvia asennuksista on alempana. Suomessa ei hammastyöni onnistu: Kaikki kokeilemani hammaslääkärit ovat osoittautuneet vihamielisiksi. Minua vainoaa 'Maanpuolustuskurssiyhdistys ry'.

Naisten äänillä Tarja Halonen valittiin aikoinaan presidentiksi, kuten ajan tiedotusvälineet arvioivat.

Naisjärjestöjen keskusliiton puheenjohtaja 2012 on Sirkka-Liisa Anttila (kesk); Pääsihteeri Leena Ruusuvuori kuuluu Maanpuolustuskurssiyhdistyksen operatiiviseen johtoon. 62 jäsenyhdistyksessä on 400.000 jäsentä.

Laittoman 'Maanpuolustuskurssiyhdistys ry:n' puheenjohtajana on vuosia toiminut Korkeimman hallinto-oikeuden presidentti Pekka Hallberg! 'Maanpuolustuskurssiyhdistys ry:n' toiminnan rahoittaa Puolustusvoimien PääesikuntaPääesikunnan tiedotus- (tiedustelu?) johtaja näyttää olevan Jyrki Iivonen.) KS.myös /Vaasan naismafia/

Jyrki Iivonen on myös 'Maanpuolustuskurssiyhdistys ry:n Maanpuolustus-lehti Nro 97 3/2011 -50-vuotis juhlajulkaisun päätoimittaja.

Ministeri Päivi Räsäsen 6.9.2012  kansliapäälliköksi nimittämä Päivi Nerg jatkaa edeltäjänsä Ritva Viljasen toimintaa 'Sisäisen turvallisuuden sihteeristön' johtajana Sisäasiainministeriön Poliisiosastossa. Huomiota on herättänyt onko Nerg on ollut Kristillisdemokaraattisen (KD) puolueen jäsen. Tärkeämpi tieto on HS 3.10.2012 julkaisema uutinen että Nerg ja Räsänen ovat uskon sisaria ns 'viidennessä herätysliikkeessä'.

Uskonnolla näyttää olevan tärkeä merkitys tiedusteluyhteyksissä. Poliisihallituksen avajaisjuhlissa piispa Paarma oli siunaamassa toimintaa (kuva>/www.litorina.org/copy11_11/);

Pärnussa jossa minut pahoinpideltiin luunmurtumille 2005, sijaitsee suomalaisten väijymiseen ja urkkimiseen vihkiytyneen helluntailiikkeen tukikohta kouluineen;

Vaasan seurakuntayhtymän Fram -kirjapainossa  'Jännittävä mineraalien maailma' -tietokirjani koko offset laitos sabotoitiin tietoa vihaavien natsi-kirjanpolttajien toimesta;

Tekouskonnollisuutta hyväksikäyttävä järjestäytynyt taho kelpuutti kirkosta eronneen Paavo Lipposen pääministeriksi sen jälkeen kun tämä oli liittynyt jälleen kirkkoon;

Uskonnolllisuus liittyy myös Kyrönjoen patoamisen salaliittoon: Kaikki uskonliikkeet olivat edustettuina hankkeessa, lapualaisen evl. pappissuvun edunvalvoja istui jopa kahdella tuolilla (www.litorina.org/kyr.id5.html).

Sanomalehti Pohjalainen järjestää jokavuotiset virsilauillat uskollisille Ylistaron kirkossa! -Jyrki Iivonen näyttää perineen aateveljensä Pentti Mäki-Hakolan (kok) 'Hakauksia'-kolunmin paikan Pohjalainen-lehdessä. Mäki-Hakola oli Kyrönjoen patoamisen pääjouduttaja maakunnassa sekä Eduskunnassa (vesilait, budjetit), hän kolumnissaan paljasti patoamissuunnitelmat etukäteen.

KOSTETTU minulle on ehkä myös siitä, että raporteistani 'Kyrönjoen tulvasuojelu' paljastui järjestäytyneen rikollisuuden ekumeeniseksi kansanliikkeeksi, puhallukseksi johon osallistujia oli kattava kerros kaikista puolueissa, valtion laitoksissa, eduskunnassa jopa rakentamisluvat myöntäneessä oikeuslaitoksessa.- Väärinkäytösten paljastuminen johti mm. vesioikeuksien lakkauttamiseeen.

Kostoksi olen kokenut mm. kolme luunmuurtumiin johtanutta pahoinpitelyä. Ensimmäisen tekijän tausta oli Merivoimien tiedustelussa. Useista 'agenttien' murhayrityksistä sydämen pysäytyksellä olen selvinnyt vielä kovilla rintakivuilla.

   

6. SUOMEKSI

Poliisiosaston aloitteesta

Systeemin selostus

Hammaslääkärin todistus asennuksesta

Alkuperäinen selostus englanniksi, FBR kesä 1995

 

Suomen Hallitus osallisena nazi - ihmiskokeisiin

Liitteenä on (sittemmin varastettu mutta 16.11.2009 uudelleen asentamani) kopio sivu 24 kaupallisesta Finnish Business Report FBR Magazine June 1995 aikakauslehdestä joka oli jakelussa Helsinki-Vantaan kansainvälisellä lentoasemalla kesällä 1995. Julkaisu esittelee Suomessa kehitetyn "Viimeistä huutoa olevan jäljitys systeemin", jonka artikkelin mukaan on kehittänyt  Teletrack Oy, tuolloin Lahdesta (myöhemmin mm. Etelä Afrikan tasavallasta (RSA). Muut osakkaat olivat oululainen Finntracker joka tuotti luotauslaitteita, ja valtion omistama telekommunikaatioyhtiö Mobilete (myöhemmin Sonera, ja Telia-Sonera). Yhdessä kolme yhtiötä omistivat Trading House Teletrack-nimisen markkinointiyrityksen.

Aloite järjestelmän kehittämiseksi tuli Sisäasiain ministeriön poliisiosastolta (Suomen Salainen Poliisi), artikkelin mukaan tiettävästi 1992. 

"Järjestelmä käsittää kohteeseen kiinnitettävän ilmaisijan, antennin ja skannerin. Ilmaisin aktivoidaan, ja sijainti luetaan skanneriltä. Ilmaisin voidaan tehdä kooltaan pieneksi  ja on helppo kätkeä kohteeseen. Se voidaan jopa asentaa ihonalaisesti josta johtuen yhteiskunnan on mahdollista seurata epäilyttävien ihmisten liikkumista", todetaan edelleen mainitussa artikkelissa.

Pitkään olin arvellut olevani  pakotettuna erilaisissa salaisissa kehityshankkeissa, jotka ilmenivät erilaisina elämääni vaikeuttavina asioina. Konkreettisen havaittavasti elämääni puuttuminen alkoi Helsingin ETY konferenssista 1975, johon minulla oli pääsy turvatarkastuksessa käytetyn Bendix röntgenlaitteen toimittajan edustajana. Laite toimitettiin tänne Pariisin ilmailunäyttelystä, jossa olin tehnyt kaupan Ilmailuhallituksen edustajien kanssa. Maahantuontivaiheessa ilmeni outo laiteongelma, laite ei toiminut. Lähetystövirkailija Luotonen, joka oli konferenssiin pääjärjestäjänä, ilmaisi asian sanoen: "Nyt Bendix munasi itsensä pahasti!" Tilasin huoltomiehen päämieheni Frankfurtin toimistolta. Hän toi mukanaan varaosia,  piirilevyjä, ja  sai laitteen toimimaan oitis. Minulle hän kertoi, että laitetta oli tutkittu, osia poistettu ja vahingoitettu. Oliko tämä  tutkijoitten taitamattomuutta tai tahallista sabotointia, hän ei osannut sanoa. - Illallista Töölönrannassa syödessämme naapuripöytään kuuloetäisyydelle ilmaantui kaksi naispuolista agenttia, ilmeisen palvelualttiina!

Etykin jälkeen röntgenlaite sijoitettiin Helsingin lentoasemalle lentomatkustajien käsimatkatavaroiden läpivalaisua varten.

Artikkelin (www.litorina.org/pics.html) johdosta  soitin Teletrack'in Seppo Luoteeseen, joka yhteydenotostani oli äärimäisen ärtynyt. Kuitenkin hän tuli maininneeksi 10 miljoonaa vuodelle 1995 vakuutusyhtiöiltä, mobiili tele operaattoreilta ja vastaavilta. Keksijälle ja kehittäjille myönnettiin Innosuomi Oyj:n (!) 35.000 markan suuruinen rahapalkinto.

Kesällä 1995 hankkeesta keskusteltiin laajasti Päivi Vuoljärven televisio-ohjelmassa Nordic Lights. Seuraavassa on ohjelmassa haastateltujen valtion virkamiesten lausumien pääkohtia muistiinpanojeni mukaan On merkittävää, että yksikään lausunnon antajista ei ollut tavoitettavissa puhelimitse vastaavien ministeriöiden vaihteista, eikä muutenkaan).

JORMA TOIVANEN, vanhempi poliisitarkastaja, Sisäministeriö, puhelin 09-1601:

 - ihmisten tarkkailuun...

 - pieni, voidaan sijoittaa vartaloon...

 - Teletrack homing, (osin nykyisen Soneran omistama..).

AATTO HÄKKINEN, Telekommunikaatio keskus, (nykyisin Liikenneministeriö) puhelin 09-3266480:

 - Seuraaminen...

 - Rajoittaminen...

 - Estäminen

 - Pakottaminen  - 1. Ajoneuvojen pakottaminen

                 - 2. Ihmisten pakottaminen

LUOTONEN, Lähetystöneuvos, Ulkoministeriö, 09-134151

 - huolissaan intimiteetistä

 - kevyin laitteen paino 3 g...

 - vankeinhoitolaitos... 

 - 40 kiinnostunutta laitosta Etelä-Afrikassa (RSA15:42:52...

Lisäksi ohjelmassa esiintyivät:

TAPIO HUTTUNEN, Poliisipäällikkö, puhelin 06-325 6411/501 ja

MARKKU MÄNTYMAA, Apulaispoliisipäällikkö, puhelin 06-325 6411/502 (vaasalaisia tekijöitä) **kokoomuksen kansanedustaja 2013**

 

Palaten tähän päivään: Täydennettynä fyysisellä kidutuksella ja lääketieteellisillä kokeilla yllä oleva Aatto Häkkisen kuvaus on todentuntuinen. Vain vuoden 1975 Helsingin ETY konferenssin aikaan "mielen hallinta"-hanke mukaan lukien hypnoosilla, suggestiolla kiihtyi myöskin. Ja Luotosen mainitsema ilmaisimen paino 3 g oli itse asiassa murto-osa jo 1995. Hammaslääkärin todistamat valokuvat ovat liitteenä.

Kulkuvälineeni mukaan lukien kaksi Cessna lentokonetta on käytetty testaus alustoina ja sabotoitiin liikkumisen estämiseksi. Myös uuteen Alfa urheiluautooni törmättiin stop-merkin takaa Vancouverin West 12th Avenuella. Kotini laitteet, koneet ja kulutuselektroniikka vuorotellen ja yksitellen ”testattiin” ja toimitettiin epäkuntoon ja myös romut jäivät hävitettäväiseni.

Samoin minulle tärkeitä hankkeita vandalisoitiin, ja, ikävästi, elämäni varat hyödynnettiin edistämään minulle vieraita asioita. Persoonani on fyysisesti ja psyykkisesti alistettu epäinhimilliseen hyväksikäyttöön ja kidutukseen joka on kestänyt vuosikymmeniä.

En tunne tarvetta mennä yksityiskohtiin koska vastaavat operatiivinne tuntevat ne perinjuurin. Itse asiassa, en olisi hämmästynyt jos tuntisitte tämän kirjeen sisällön jo ennen kuin paperikopio saavuttaa toimistonne. Nyt jo niin moni on tietoinen toiminnastanne, että se ajoittain heijastelee kansallisen viestinnän laitevalmistajan osakehintoihin. Tämä siitä huolimatta, että se ei ole "virallisesti" ollut mukana tässä seikkailussa. -Varmasti (tracer)bonuksen tarjoaminen kollektiivisille asiakkaille on saattanut vauhdittaa myyntiä kansainvälisillä markkinoilla.

KORVAUSVAAATIMUS

 

Elinikäisestä elämääni sekaantumisesta, pakottamisesta, pahoinpitelyistä ja pysyvien ruumiinvammojen aiheuttamisesta, ja omaisuuteni tuhoamisesta vaadin korvaussummana yksi miljoona euroa tai vastaava määrä muuta valuuttaa, verottomana.

Tämä summa tulee suorittaa minulle käteisenä suurina seteleinä; tai maksetaan suosikki hyväntekeväisyyteeni Litorina ry, Nordea tilille 152830-114509. Maksu perillä viimeistään kesäkuun 30.2002.

 Viivästyskorko lasketaan kesäkuun 30.2002 alkaen, korko on 12 % ja se lasketaan puolivuosittain kertyneelle pääomalle (Alkuperäisen laskelman päivämäärä on 6.syyskuuta 2002).

 

Seppo Mononen

 

* * * * *

PS: 13. 3.2008 Salainen poliisi de-facto tunnusti syyllisyytensä kun sen operatiivit varastivat Litorina ry:n tietokoneen kovalevyltä vain sitä itseään koskevat tiedostot!/sm

-   - -

Alla hammaslääkärin (hl. Katri Palo) todistus Simosen asennuksista d/5 hampaaseeni, ja

Kehittäjien systeemikuvaus FBR julkaisusta kesä 1995, POLIISIOSASTO

Fascistisen yhteiskunnan idea kansalaisvalvonnasta
FBR.6.1995.ww.409.jpg
Suomalaisten Dualistien älypäiden Huippu Kehitelmä

Hl. Katri Palon todistus 20.5.2002 hl. Anita Simosen Vaasan hammashoitolassa tekemien elektroniikka-asennusten löytymisestä

attachment2.jpg

 
Noin vuonna 2000 suussani minulla oli kaikki omat hampaat tallella ja HL Anita Simonen huolsi ne kuntoon. Salakavalasti hän kuitenkin asensi tiedustelu elektroniikkaa, jonka D/5:n lohkeaminen paljasti. Vähitellen kaikki hampaani käytettiin asennuksiin, ja jo vuosien tilanteen paljastaa allaoleva röntgenkuva.
 
Ihmeellisiä törkeyksiä on maassa käynnissä, joita kansalaiset enimmäkseen kieltäytyvät uskomasta todeksi.
Herätkää hyvät ihmiset unistanne.

HAM.panoraama rtg 18.2.2011
ham.ylo.28.2.11a2.jpg
No puedo comentar

POLIISIOSASTON 'LOPULLINEN RATKAISU'
Lauk.28.9.10.msk.jpg
Särky pois- JA 5 EHJÄÄ HÄVISI SAMALLA KERTAA

28.9.2010 Dr. Lauk anasti 5 hampaan proteesin
lauk.pois.jpg
johon Dr. Sirkel oli rakentanut elektroniikkaa Poliisiosaston toimeksiannosta.

Vaasan hammashoitolan
hl.palocl.jpg
kokeiluasennuksia hampaisiini (Oulu University ohjaus?)

Ylläolevan tirotyön paljastuttua HL Katri Palo asensi mm. kaksi implanttia, joista toisen massiivinen kiinnitysruuvi näkyy röntgenkuvan oikeassa reunassa. Jonkin ajan kuluttua (kuten suunniteltu!) kumpikin tulehtui, ja HL (?) Jussi Autio repi ne raa'asti irti. (KS. hammashoitolan aikakortteja alempana).


hl.palob.jpg
Asennuksia juurihoidetuissa hampaissa, jotka sitten tuhottiin.

Panoraama rötgen kuva heinäkuussa 2010
tartu.2.flip.jpg

Tekijöiden oma selostus vakoilujärjestelmästä (Häkkinen: "...estää, pakottaa henkilöitä ja ajoneuvoja..." http://www.litorina.org/id82.html
Rovaniemen VALVONTAKESKUS voi valvoa 10 kohdetta samanaikaisesti koko maassa (käännös yo 1995 tekstistä)

 
 
 
"Oho, Pora meni hampaan läpi!" hl Kirsi Norrgård, Vaasan kaupungin hammashoitola.
 
hlpointmts.jpg
Osa Vaasan kaupungin hammashuollon aikakorteista 2002-2003

Vaasan kaupungin hammashuolto

Potilas: Seppo Mononen (240140)

 

Malmontalon hammashoitola

hl Anita Simonen, asensi detektorin/lähettimen d/5 hampaaseen,

 

20.05.2002 HL Katri Palon kirjallinen todistus  Anita Simosen  tekemästä asennuksesta; 

Ajanvarauskorttien jäljennöksiä ja röntgen ym. kuvia sivulla www.litorina.org/pics.html:

HL Katri Palo:

 

Malmöntalon hammashoitola  puh. 325 2170

ke 21.11.2001, 12.20 hrs

ti 23.4.2002, 9.15

to 25.4. 2002, 14.00

ma 20.5.2002,13.30 (Tarkasti HL Anita Simosen asennuksen lohjenneessa hampaassa /5 ja todisti valokuvan oikeaksi (litorina.org/pics.html)).

ke 13.6.2002, 11.00

ma 19.8.2002, 10.00

Huutoniemen hammashoitola Teinikuja 11, puh. 325 2127

ti 17.9.2002, 13.00 ('Tuli niin kuuma, että täytyy lähteä! KP)

ke 9.10.2002, 8.00 (peruutettu)

to 24.10.2002 10.10 (peruutettu)

to 31.10.2002, 8.00 (peruutettu)

 

HL Jussi Autio: 

to 21.11.2002, 8.30

ma 11.12.2002 10.00

to 23.01. (2003, 12.00

ke 26.02.2003, 12.00 

ti 8.04.2003, 9.15

ma 26.05.2003,10.00

to 7.08.2003, 10.00

ke 13.08.2003, 10.00

ke 20.08.2003, 10.30

pe 19.09.2003, 10.00

 

hl. Piret Puusep, Viiking hoitola, Pärnu, valmisteli kaatamisen  

hl Maaris Sirkel-Sutt, Tallinna Hambapolikliinik, Tallinna: proteesit korvaamaan tuhottuja hampaita.

hl.  Christina Vergel, La Plata, Buenos Aires, 2009 rakensi kruunun katkenneen tilalle 3/2009.

hl Sirkel paikkasi kaksi pinnehampaan pintaa viimekontakti 28.1.2010

hl. Martin Lauk, Viro Hambakliinik, Tallinn, 28.9.2010 anasti väkisin Sirkelin tekemän kiinteän proteesin

hl. Heidi Marttila , Ylöj. hammashoitola: kieltäytyi antibiootti-lääkityksestä

 

 

 

 

Locator acoustic transceiver installations by Anita Simonen of Vaasa Dental Clinic in my premolar tooth. State-of-the-Art instrumentation development described initiated by the Police Department of the Interior Ministry of Finland

OHO; PORA MENI HAMPAAN LÄPI Hl Norrgard Vaasa
attachment3..jpg
Photo after 2+ years of "dental care" at Vaasa Dental Clinic

Breaking the Back - Selkärangan murtaminen

Ensimäïsen kerra 1990 luvulla kun asiamies taidemaalari Erkki Luhtala puodotti veneensä koko painon avuliaan uhrin varaan - voimakas pamaus ilmaisi rangan murtumisen, KAKSI VUOTTA AKUUTTIA KIPUA, kolmas vuosi särkyä.

Toisen kerran uhri kaadettiin hypnoosilla lamauttamalla kivirapuille Pärnussa (2005), Muutamia päiviä aiemmin harjoitus "epäonnistui" - kaaduin toisen kerroksen puurappusissa mutta sain kaiteesta kiinni! Läheisen  terveyskylpylän hammaslääkäri suoritti valmistelut: Kolmen vuoden akuutit kivut jatkuvat särkynä. 

Hallituksen salaisen poliisin 2x murtama kirj
webassets/lanneranka.JPG
oittajan lanneranka 16.5.09 röntgenkuvassa Buenos Aires

Johtava sosiaalihoitaja LEENA STRÖM käyttää sanaa "SALALIITTO".
Järjesteli lääkärintarkastusta "suurempaa hammasremonttia varten!"
Kirje 6.5.2004 kopio alla.

STROM060504W.jpg
Threatening Letter from Leena Ström, Supervising Social Worker, Vaasa

'Hävinneen' kuvan uudelleen asennus
vaol2.jpg
Vakoiilukamera installation (in the tip of tit) Vaasan ammattioppilaitoksessa

Soneran verkkosysteemin MYYVÄT mahdollisuudet
koordin.jpg
First "secure"Nokia Sonera GSM provided location co-ordinates - my home

9/11 Nine Eleven
September 11 was the date the World Trade Center towers in New York, N.Y. were attacked.
    The following day, 12th, I was peacefully enjoying coffee in the Prisma department store at Kivihaka, Vaasa. My tranquil afternoon was  abruptly disturbed by a young man dressed in business attire sitting in my table. He started to inquire my opinion of the calamity in the news. "Well, on my opinion, it was an environmental act" I explained. He left without having time for a coffee...
    With a tracer in my cellular phone, it did't take long to locate me... But why. Perhaps it was a typical misjudgement on the part of the Government´s Police Department acting without sense of relativity.

Attachment to the June 6, 2004 letter to Kari Rajamäki, Minister of the Interior in Finland