Litorina.org

Home
Seppo Mononen CV
Kekkosen linjalla Suomi jatkaa dualistista kaksoiselamaa
Organized.fi
Human Rights Court
pics - siru hampaassani
Pirjo Sandström
1993 ohjelmoitu kriisi jatkuu 2018
Tamminiemen trollitehdas
Lottien Natsimiljoonat
Ministerille
Polttamaton Pirtti
ilkka_rehabilitoi.html
natsi-lääketiede_Suomessa
Tyttöjen oudot kuolemat EP:lla
Hl AnitaSimonen
Inger Karumo sadistilääkäri VKS:ssa
International Conspiracy
Suposta jouduttaja Eduskuntaan
Ilkeys tappaa
Väkivalta johtuu alistamisesta
Yle sensuroi
miksi Mikko on paha?
"Näytit Maailmalle"
Ehdokkaista
Vilpillisyys
"Tulvasuojelu": Niinistö suositteli
Vääriädiagnooseja
Suomi kriisissä
Kunniaton Eduskunta
Hamlet
UKK-vallankumous
"Tulevaisuusseminaari"
Naapurin Heikki kuoli 1944
Tulvasuojelu - puhallus
29.9.2012/sm
Poliisin huumejuhlat
Voi meitä ...
Yksi tietää aina
Poliittinen yle
Suomi toimii häikäilemättä
1993 Kriisi
Polttamaton pirtti
Miksi Suomea ei oteta tosissaan
Syöpä Suomessa
Inhimillinen kehitys alkaa kohdussa *
Moraali vai Etiikka
oikeusvaltioko
Lentokone hajosi ilmassa - 8 kuoli Suomessa
tuskalliset_maitohapot
Kehitys johtaa sivistykseen
Euroopan vapauttamisen muistopäivänä 11.11.
vilpittömät
sanoma riosta
Natsismi
Olkaamme suomalaisia!
Finlandia on Bolivian kansallishymni
Saatanan tunarien koti?
Ylen taantumasta
Vaasan Nais Mafia
Salaisen Poliisin kiusaamana
Huumeita Floridasta
evoluution todiste
Evoluutio
salaliittok
Sensuuri Suomen tietoverkoissa
VAASAN HOVIOIKEUS v.2004
Parempi ymmärtää
Miksi koulu ei toimi
Maanpuolustuskurssiyhdistys
Tavallinen ihminen on tärkeä
rahastusta lääkkeillä
Helsingin 1975 henki
Arktinen talvihenke
Tarpeeton sota
Tavallinen ihminen
Lapin kesää
Nobel-juhlista
Ilman oikeutta
Elektr. valvontaa ilmajoella
jordsskorpan
Itsemurhista
Pakolaisten henkinen pääoma tervetullut
Luovuus on ratkaisu
Ehdollinen refleksi hengenpelastajana
edustuston ongelmat
tiedottajoen syy?
Konsensus ja köyhyys
Talvisodan loppu
Mandela
propaganda
Elilitti käki on ..
sotatragediat
Talvisota
Itsenäisyys on eliitin vapautta
Conzita
SUOMI-URKINTA
Ihminen on ...
Darwinin pulma ratkesi
ilkeys
Urkintayhteiskunta
Sisuair
Vai mitä se on
Väkivalta - Verboten! *)
POLIISIOSASTO - kaavio(!) 2010
LitorSE
Litorina geologiaa
vouti
Projekti
Pako
Rosa
Iluminada
29.9.2012 /sm WHO:
"NÄYTIT MAAILMALLE"

Eliitti käki munii Suomipesään

Maanpuolustuskurssiyhdistys ry:n
 Sotilaallinen systeemi

 Vuodenvaihteen 2012-3 asetuksillaan hallitus on laillistamassa laittomasti 1961 perustetun Maanpuolustuskurssiyhdistys ry yhdistyksen joka vuodesta 1918 voittajien perityillä omavaltaisuuksillaan kansakuntaa röyhkeästi lypsää. Unelias kansa ja sen apaattiset kansanedustajat olisi aika herätellä: Suomi on kohta virallinen, lakisääteinen käenpesä jossa eliitti isänmaallisuuden ja uskonnon lumeella hyväuskoista kansaa syrjii.

Hyvästi demokratia (=kansan valta)?

Eduskunta on hyväksynyt lain jolla poliisille tulee oikeus asentaa häirintä ja kopiointi ohjelmia kansalaisten tietokoneisiin ja järjestelmiin (mm. HS 30.12.12). Järjestelmiä sanotaan kehiteltävän niin että ne olisivat käytössä 2014.

 Jo useita vuosia on mm. uutisessa mainittu näppäimistön duplikaattori ollut käytössä. Mm. sähköpostini on valvottu ja kirjepostini avataan jne. Jokainen kirjoittamani teksti on mennyt tiedoksi vaikka en ole viestiä lähettänytkään. - Esimerkiksi toivomus Jyrki Iivoselle että hänen naisagenttiensa Tallinnan laivalla talvella anastama passini palautettaisiin. - Passini tuli postissa Nokian poliisista osoitteeseen Ilmajoelle johon olin juuri muuttanut. 

Tämän  päivän asia on postinkulun epäsäännöllisyys: Näyttää siltä että Seinäjoen lajittelukeskus/Ilmajoen posti on juuri saanut aukihöyrytettyjen kirjeitten uudelleen liimaamislaitteen. Perille tulleesta kirjekuoresta päätellen se on ehkä Pirkanmaalta saatu tänne. Ehkä ongelmista  oudon laitteen käytössä johtuu että tietty säännöllisesti saapuva kirje on nyt kaksi viikkoa myöhässä.

Joulun 2009 alla rupesin valmistelemaan valitusta Suomen valtiota vastaan minuun kohdistuneista omavaltaisuuksista ja ihmisoikeuksieni loukkaamisesta Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen (ECHR) Valitus nro. 59530/09 Mononen v. Suomi). Pääministeri Matti Vanhanen Poliisiosaston ym. vastuullisena hermostui tästä siinä määrin että jätti eroanomuksensa. Toimitin hakemukseni vasta tammikuussa, (Vanhaselle se tuli tiedoksi koneeltani sitä mukaa kun teksiä kirjoitin!) (www.litorina.org/oppressed.html).

Kului jonkin aikaa ja Vanhasen olemus alkoi keventyä. Syy silminnähtävään muutokseen selvisi kun 'oikeuden' päätös tuli: Pääministeri Vanhasen johtamat agentit nähtävästi järjestelivät (lahjoivat) jutun tuomarit niin, että mitään valituksen aihetta ei nähty. Päätöksen tehneet tuomarit: P. Hirvelä, M. Poalelungi, L. Mijovic puheenjohtajana. 'Valitusta ei oteta tutkittavaksi koska se ei täyttänyt yleissopimuksen mukaisia tutkittavaksi ottamisen edellytyksiä'./(23.2.2010 ECHR-LFin11.OR(CD)/LLE/LLE/ak).

Ilmoitukset poliisille ovat hyödyttömiä,  koska juuri poliisi itse on ihmisoikeuksiani loukkaamassa. Muutaman ilmoituksen olen tehnyt postiin ja poliisille Ylöjärvellä: ei toimintaa. /www.litorina.org/vaasanmafia/

Omavaltaisuudet todistettavasti alkoivat 1957 jolloin Ilmajoen nimismies A.G. Koskimies kirjoitti minulle ajokortin 3 kk ennen kuin täytin lailliset 18 v. 1980-luvulla elämääni vitsinä pitänyt nimismies Jyri Ala-Nikkola kirjoitti minulle passin nro …007.  Tätä erikoista passia uusittaessa Härmän nimismies ei uusittaessa antanut takaisin … Nimismiehet ovat perinteisiä fasistisen järjestön jäseniä, kuten Ilmajoen, Vaasan, Tampereen, Ylöjärven jne. poliisit.

Aito natsiperinne on tunnistettavissa salaliiton väkivaltaisissa ja raaoissa elämääni puuttumisissa pahoinpitelyineen;  Vapaamuurari-yhteyttä korostaa lume uskonnollisuus.

Maanpuolustuskurssiyhdistys ry (1961), puheenjohtaja 19.5.2011 saakka Pekka Hallberg, KHO:n presidentti, oikeusministeri;

Puolustusvoimien tiedustelu, Jyrki Iivonen ja Giorgij Alafuzoff, mil.fi, puolustusministeri;

Sisäministeriön Poliisiosasto, pääministeri. poliisiylijohtaja, sisäasiainministeri;

Tyypillisiä toimia olen kuvannut (http://www.litorina.org) sivuillani.

 

'Yhteiskunta  on syvässä lamassa. Lama ei ole vain taloudellinen vaan henkinen rappio', kirjoitti professori Ilkka Niiniluoto 1993 kun hänen johtamansa, pääministeri Esko Ahon yhteiskunnan tilaa pohtimaan asettama toimikunta hajosi neuvottomana (http://www.litorina.org/kirjoituksiatext/id41.html.).

Maanpuolustuskurssiyhdistys ry:n 50-vuotishistoriikissa Laura Kolbe (ideologi Pirkko Kolben arvellun natsi-morsiamen tytär), kirjoittaa 1990-luvun olleen aktiivisen toiminnan kautta. Tuolloin käynnistettiin ekumeeninen ja omavaltainen hanke joka, historiikkia lainaten, kokosi yhteen kaikki yhteiskuntaluokat, politiikan vaikuttajat, hallituksen, eduskunnan, maanmittauslaitoksen ja erityisesti Puolustuslaitoksen,  uskontokuntien (lapualaisen pappissuvun edunvalvoja istui jopa kahdella tuolilla organisaatiossa /www.litorina.org/kyr/id5.html/), kaupan ja teollisuuden. Maa- ja metsätalousministeriön alaiset laitokset kuten Ympäristöministeriö. Maanmittauslaitos ja Puolustusvoimien Topografikunta tuottivat hanketta tukevia väärennettyjä karttoja. Oikeuslaitos; vesioikeudet antoivat lupapäätöksiä väärillä perusteilla, Sisäasiainministeriön Poliisiosasto oli tulvasuojelupoliisina mukana.

Manipuloitu eduskunta vahvisti yli 60 vuoden aikana noin 120 budjettia. Senkin jälkeen rasite kansantaloudelle on ollut jokavuotinen, koska taitamattomat - ja rikolliset  tulvasuojelijat patosivat tulvivan uoman joka olisi pitänyt perata paremmin vettä pois johtavaksi.

Hankkeen aikoihin eduskuntaan tuli Suposta järjestelijäksi Seppo Tiitinen; Ylimpänä hyötyisän 'meidän hankkeen' suojelijana oli korkein hallinto-oikeus KHO, jonka presidentti Pekka Hallberg oli myös laittoman Maanpuolustuskurssiyhdistys ry:n puheenjohtaja. Kansainvälisen hankkeen  pääasiallisesti organisoineen yhdistyksen tiedot ilmenevät yhdistyksen 50-vuotisjuhlaljulkaisusta.

Ukrainan yhteys Vaasassa, ks. /www.litorina.org/vaasanmafia/ ja /kyr/id5.html/.

Paramilitaarisen yhdistyksen toiminnan ”suurimmat tukijat ja yhteistyökumppanit: Alma Media, Arla Ingman Oy Ab, Atria Suomi Oy, Jenny ja Antti Wihurin rahasto, Oy Hartwall Ab, HKScan Oyj, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma, Kesko Oyj, Liikesivistysrahasto, Metsäliitto-konserni, Rautaruukki Oyj, Raisio Oyj, Sanoma-konserni, Sinebrychoff Oy Ab, Suomen osuuskauppojen Keskuskunta, UPM-Kymmene Oyj, Valio Oy sekä Wärtsilä Oyj Abp. ” (+ Kela, VR, Vikingline, Posti, Anttila, Citymarket, Ilmajoen kunta, TK, hammashoitola jne. -tuoreita kokemuksia 2012-3))

Totaalisuus ja HYPER NATIONALISMI on hallituksen (Salaisen Poliisin)  tunnuspiirre valkoisen  vapaussodan natsiperintönä. Voi olla ettei Suomi ole koskaan ollut oikeusvaltio : Kun Kansallis-Osake-Pankki rahoitti valkoisen vapaussodan, lainapääomalle todennäköisesti maksettiin sovittu korko. Mutta sitten syntyi "maan tapa" . Hyvästä työstä valtaan päässeet  myönsivät pankille ylimääräisiä etuja, kuten oikeuden sopia käytännöistään omassa piirissään ja yleisen, kansalaisia koskevan lain yläpuolella.

Etujaan on uusnationalistinen eliitti kyennyt kasvattamaan eksponentiaalisesti kansalaisten katsellessa vierestä voimattomina.  Palvelut huononevat ja kallistuvat. Kansalainen saa ehkä rippeitä siitä vauraudesta mitä kansakunnan röyhkimysten projekteista jää.  

Suomalaisen köyhyyden perussyiksi eritteli Vaasassa (2001) vappuna puhunut tuolloinen pääministeri Paavo Lipponen (SDP) demokratian puutteen, korruption, keskitetyn hallinnon sekä etniset ristiriidat. (mm. Vasabladet 3.5.2001). Osuvasti sanottu, nimenomaan, Vaasassa. Onhan Etelä-Pohjanmaalla isänmaallisuuden ja uskonnollisuuden varjossa kehittynyt varsinaisia yhteiskunnan  mätäpaiseita. (Jotka uusnationalistiseksi liikkeeksi kehittynyt  koko yhteiskunnan  kattava organisaatio Salaisen Poliisin asiantuntemuksella, niin kuin näyttää, täysin kykenee kansalaisilta peittämään).

Järjestäytyneen toiminnan malliesimerkki on  Kyrönjoki-hanke,  jolla yli 60 vuoden ajan on valtion budjetista lypsetty satoja, ehkä tuhansia miljoonia kansan vaurautta. Korruption lonkeroiden kasvualustana on hyödynnetty maa- ja metsätalousministeriön  tie- ja vesirakennushallitus (TVH), sitten vesihallitus (VH)  ja ympäristöhallitus  ja maanmittauslaitos (hallitus). Jopa puolustusvoimat (Topografikunta) oli mukana sopivien, hanketta  tukevien väärennettyjen karttojen painajana.  Eduskunnassa pesi jouduttajien ja asiamiesten aivotrusti joka muokkasi vesilakia tarkoituksensa mukaiseksi ja laati ja ajoi läpi rahoituksen budjeteissa vuodesta vuoteen.

Järkyttyneinä pantiin merkille, että Kyrönjokea alettaisiin taas "kunnostaa" (Länsi-Suomen ympäristökeskuksen tiedote 18.4.2001) rakentamalla uudestaan jo paikalla oleva imaginaarinen, ideasta luotu Malkakoski "vielä paremmin tulvilta suojaavaksi!" kuten tiedotteesta voitiin lukea. Juuri kun järjetön hanke arveltiin jo lopullisesti haudatun nurmolaisen pääjouduttajansa (Pentti Mäki-Hakolan) mukana sen jälkeen kun tuolloinen valtiovarainministeri oli ryhdikkäästi padonnut rahatulvan  joka oli tarkoitettu ympäristökeskuksen Kyrönjoki-toimiston ja muiden asiamiesten ja hyvien veljien taskuihin kanavoitavaksi. 

VESIRAKENTAMISEN TARVE on kautta aikain ollut kuivattaminen tai patoaminen veden potentiaalisen energian hyödyntäminen sähkön tuottamiseksi.  Kuivattaminen tehdään uomaa perkaamalla jolloin virtaus paranee.  Sähkön tuottamiseksi taas vettä kerätään varastoaltaisiin patoamalla.  Kyrönjoenkin kesätulvien vähentämiseksi alettiin  asiallinen ja teknillisesti korrekti Ylistaron koskien tukospaikkojen perkaaminen 1930-luvulla. Työ keskeytettiin maailmansodan alkaessa. 

Tosiasialliseksi keskeytyksen syyksi on paljastunut yhteiskunnan silmäätekevien loisten havahtuminen sille suunnattomalle potentiaalille, jonka iso vesirakentamishanke tarjoaa rikollisesti kanavoida kansan maksamia verorahoja hankkeen asiamiesten  ja myötäpuolten taskuihin. Rintamalla olleiden upseerien kehittelemään suunnitelmaan oli huono kansan puuttua, varsinkaan kun heidän isänmaallisuutensa ja uskonnollisuutensa myyttiä kansalle tiedotusupseerien propagandakoneiston kokemuksella hehkutettiin valtakunnan yli kuuluvilta paikoilta keskeytyksettä. 

SOTILAALLINEN SYSTEEMI on toiminut yli 60 vuotta. Eduskunnassa olleet veljet toimivat asiamiehinä lahjoen kannattajia niin että vesilakeja voitiin sorvata tarkoituksen mukaisiksi ja budjetit saatiin vahvistetuiksi vuodesta toiseen. Tämä on noin 120 budjettia, koska lisärahoitusta tarvittiin säännönmukaisesi ja suunnitelmallisesti alimitoitettuihin kustannusarvioihin. 

Vesirakentaminen perustuu olennaisesti korkeussuhteisiin ja kartoitukseen. Tämän pulman ratkaisi hankkeen pääjouduttaja jo ennakkoon varmistamalla maanmittausinsinööriveljien aktiivisen osallistumisen "meidän" hankkeeseen.  ( Sini-) valkoista hanketta ehkä vierastaneet vasemmistopoliitikot innostuivat hyödyttävistä järjestelyistä  siinä määrin,   että viime vuosina isänmaallisten  ja uskonnollisten hankkeiden kirjo on laajentunut ja, kuten lausumistaan voisi päätellä, itse Paavo Lipposella on ollut aspiraatioita nousta uusnationalistisen eliitin johtoryhmään. (Varomattomista lausumistaan johtuen Lipposesta ei koskaan tulle vastuunalaista EU-toimijaa!). 

Hankkeen lukuisista outouksista voisi kertauksena mainita vielä pari hiuksia nostattavaa yksityiskohtaa joita ei Suomessa ole pidetty huomiota herättävinä eikä hälyttävinä.  Ensi alkuun se että laajoja maa- ja vesirakennustöitä alettiin suunnitellakaan  tasaiselle maalle Kyrönjokilaaksoon, jossa maa on jatkuvassa liikkeessä (ks. http://litorina.org/kyr). Toiseksi,  olisi odottanut valvojien (jos niitä oli!) havahtumista todellisuuteen epäilyttävästä "konsulttien" valinnasta, kuten ukrainalainen Väkipyörä! 

Ylimielisesti suomalaisesta köyhyydestä simainen Lipponen puhui sekavia: esimerkiksi etnisillä ristiriidoilla ei voi oloissamme olla köyhyyteen merkittävää vaikutusta. "Köyhien" ongelma saattaa periytyä siitä, kun 1918 voittajat kahmivat etuja keskinäisillä sopimuksilla  lainsäädännöstä välittämättä.

  

Vuodenvaihteen 2012-3 asetuksillaan hallitus on laillistamassa laittomasti 1961 perustetun Maanpuolustuskurssiyhdistys ry yhdistyksen joka vuodesta 1918 perityillä omavaltaisuuksillaan kansakuntaa röyhkeästi lypsää. Unelias kansa ja sen apaattiset kansanedustajat olisi aika herätellä: Suomi on kohta virallinen, lakisääteinen käenpesä jossa eliitti isänmaallisuuden ja uskonnon lumeella hyväuskoista kansaa syrjii.

Hyvästi demokratia (kansan valta)?

 

Seppo Mononen, Tutkija, P.Eng. (Kanada)

seppomononen@litorina.org

Ilmajoki

 

PS1: Lääkekorvausten omavastuutakin ollaan nostamassa; raha tarvitaan elitistisen Maanpuolustuskurssiyhdistyksen golfkerhon toimintaan?

 

 

PS2: 13.3.2008 Salainen Poliisi ym. tunnusti de-facto syyllisyytensä varastamalla tietokoneeni kovalevyltä  kaksi sitä kritisoivaa tiedostoa! 

 

(kuva) Vapaudenpatsas Vaasan torilla herättää ajatuksia hyvä-  vastaan vähäosaisuudesta. Taustalla kertaalleen lihoiksi pantu Postisäästöpankki. - Leonia koki saman kohtalon! 

Sittemmin Sampo pankki, nyt 2012 Danske Bank