Inhmillinen kehitys alkaa kohdussa

Home
Home
Seppo Mononen CV
"Näytit Maailmalle"
Ehdokkaista
Vilpillisyys
"Tulvasuojelu": Niinistö suositteli
Ministerille
Ilkeys tappaa
Polttamaton Pirtti
Lottien Natsimiljoonat
Tamminiemen trollitehdas
Vääriädiagnooseja
natsi-lääketiede_Suomessa
pics - siru hampaassani
Tyttöjen oudot kuolemat EP:lla
Suomi kriisissä
Hl AnitaSimonen
Inger Karumo sadistilääkäri VKS:ssa
Pirjo Sandström
Kunniaton Eduskunta
Hamlet
UKK-vallankumous
"Tulevaisuusseminaari"
Naapurin Heikki kuoli 1944
29.9.2012/sm
Poliisin huumejuhlat
Voi meitä ...
Yle sensuroi
ilkka_rehabilitoi.html
Poliittinen yle
Suomi toimii häikäilemättä
1993 Kriisi
International Conspiracy
Polttamaton pirtti
Suposta jouduttaja Eduskuntaan
Miksi Suomea ei oteta tosissaan
Tulvasuojelu - puhallus
Syöpä Suomessa
Yksi tietää aina
miksi Mikko on paha?
Inhimillinen kehitys alkaa kohdussa *
Moraali vai Etiikka
oikeusvaltioko
Lentokone hajosi ilmassa - 8 kuoli Suomessa
tuskalliset_maitohapot
Kehitys johtaa sivistykseen
Euroopan vapauttamisen muistopäivänä 11.11.
vilpittömät
sanoma riosta
Natsismi
Olkaamme suomalaisia!
Finlandia on Bolivian kansallishymni
Saatanan tunarien koti?
Ylen taantumasta
Vaasan Nais Mafia
Salaisen Poliisin kiusaamana
Huumeita Floridasta
evoluution todiste
Evoluutio
salaliittok
Sensuuri Suomen tietoverkoissa
VAASAN HOVIOIKEUS v.2004
Parempi ymmärtää
Miksi koulu ei toimi
Maanpuolustuskurssiyhdistys
Tavallinen ihminen on tärkeä
rahastusta lääkkeillä
Helsingin 1975 henki
Arktinen talvihenke
Tarpeeton sota
Tavallinen ihminen
Lapin kesää
Nobel-juhlista
Ilman oikeutta
Elektr. valvontaa ilmajoella
jordsskorpan
Itsemurhista
Pakolaisten henkinen pääoma tervetullut
Luovuus on ratkaisu
Ehdollinen refleksi hengenpelastajana
edustuston ongelmat
tiedottajoen syy?
Konsensus ja köyhyys
Talvisodan loppu
Mandela
propaganda
Human Rights Court
Elilitti käki on ..
sotatragediat
Talvisota
Itsenäisyys on eliitin vapautta
Conzita
SUOMI-URKINTA
Ihminen on ...
Darwinin pulma ratkesi
ilkeys
Urkintayhteiskunta
Sisuair
Vai mitä se on
Väkivalta - Verboten! *)
Väkivalta johtuu alistamisesta
POLIISIOSASTO - kaavio(!) 2010
LitorSE
Litorina geologiaa
vouti
Projekti
Pako
Rosa
Iluminada
29.9.2012 /sm WHO:
"NÄYTIT MAAILMALLE"
Suposta jouduttaja Eduskuntaan


 Turilas - kansansa petturi

 

Kuten tiedetään, Neuvostoliitto ei kyennyt Suomea alistamaan väkivalloin sodalla! Urho Kekkonen ryhtyikin Neuvostoliiton KGB:n aloittaman sosialistisen vallankumouksen jouduttajaksi jo ainakin noin 1975 ETYK:in aikoihin. Kuten ajan tiedotusvälineet auliisti raportoivat, NL tuki UKK:n pyrkimyksiä. Mutta ilmaiseksi arvovaltailtaista tukea hän ei saanut. Hinta oli korkea: vastapalvelukseksi Kekkonen sitoutui tukemaan Neuvostoliiton sosialistisen vallankumouksen jouduttamista Suomessa. Eikä ryhtynyt turilaaksi 'henkensä hädässä', kuten Eino Leinon runon maanpetturi, vaan puhtaasti itselleen mainetta hankkiakseen.  

 KGB:n ohjauksessa Kekkosen turilaat manipuloivat kansalaisia tiedotusvälineitten myötävaikutuksella. Kokemuksesta (opettajana) tiedän myös yläasteen oppikirjojen hämmentävistä vääristä tiedoista ja törkeästä asenteellisuudesta (mitä esimerkiksi maantieto7:n latinalaiseen Amerikkaan lavastetussa kansikuvassa, jossa pieni tyttö istuu kivikasan päällä vasara kädessään!) Hämmentäväksi nuorten aivopesuksi katsottavat oppikirjat oli Otava kustantanut (-yläasteen biologia ja maantieto 1980-luvulla; lukion biologia vielä 1990-luvulla).

 Kekkosen ja NL:n KGB:n jälkeen  Sisäasiainministeriön Poliisiosasto näyttää järjestäytyneen rikollisuuden kanssa omineen vallankumouksen edistämisen. Kuten professori Ilkka Niiniluoto totesi, kansakunta oli sekasortoisessa tilassa vallankumouskoneistolla ohjelmoidun hämmennyksen vallassa jo 1993.

/www.litorina.org/kirjoituksiatext/id41.html/.

 Neuvostoliiton alulle panema sosialistinen vallankumous muuttui luonteeltaan taloudelliseksi kähminnäksi: totalitaarinen järjestäytynyt rikollisuus riistää kansalaisia ja ajaa taloudelliseen ahdinkoon. Valaisevia esimerkkejä on runsaasti alkaen Kyrönjoen 'tulvasuojelusta' (www.litorina.org/salaliittok.html) nykypäivän enemmän tai vähemmän taitavasti naamioituihin hankkeisiin.

 

☂ ☂ ☂

 

(Alla on toimittajille osoitetun hävinneen viestin kopio …)

 

Arvoisa Toimittaja:

29.6.2010

 (Joku aika sitten toimitin vastaanottoonne tämän. Sähköpostini koko tili hävisi jäljettömiin, kun eilen yritin tiedustella, josko olette sen vastaanottanut)

HS 23.5.2010 - Jakob Söderman, arvostelukykyinen asiantuntija näköalapaikoilta, ilmaisi huolensa - varoituksen - vallankumouksen uhkasta maassamme. Sosialistinen kumous lienee vaimennut, mutta se on muuttunut taloudelliseksi, järjestäytyneeksi rikollisuudeksi. jossa mukana on valtion koneistojakin. Ylintä käskyvaltaa maassa pitää Sisäministeriön Poliisiosasto, kuten kokemuksista näilläkin sivuilla voi havaita.

 Neuvostoliiton  aloittaman vallankumous-suunnitelman jatkamisen on ominut Sisäasiainministeriön Poliisiosasto ja järjestäytynyt rikollisuus: Kansalaisten unelias välinpitämättömyys ja lahjottavuus ovat ominaisuuksia jotka mahdollistavat röyhkeän toiminnan. Täällähän mikä tahansa näyttää olevan sallittua!

 Tällä hetkellä tilanne lienee se että 'harmaa eminenssi' (Perustuslakivaliokunnan  Sasin, Pulliaisen ym. mukaan) on jo tuhannen voimalla tunkeutunut valtiollisiinkin elimiin. Ja fasistinen Poliisiosaston Esikunta sanelee 'tarkoituksenmukaisen' (re. P. Lipponen) valtionhallinnon tahdin. Suposta saatiin asiantuntija jouduttajaksi Eduskuntaan.

 AL 19.5.2010 Fakta painoi järjestäytyneen rikollisuuden määritelmän 'Suomen lain mukaan'. Tämän yhdistyy tutkimusraporttiini Kyrönjoen salaliitosta ehkä ensimmäisenä merkittävänä esimerkkinä järjestäytyneen rikollisuuden hankkeesta johon Eduskunta myötävaikutti. - Olin hankkeen vesioikeuskäsittelyn tiedotuksen postituslistalla ammattini takia. Raporttini ovat luettavissa ym. sivun linkistä.

Kyrönjoki-hankkeen suunnittelijoiden ja konsulttien luettelossa /www.litorina.org/kyr/id5.html/ mainittiin myös Ukraina/Väkipyörä Oy: vedenlaatu mallilaskelmat. Jo vuosia tietokoneeni vaivana on ollut (ukrainan kielen!) kyrilliset kirjaimet.

 Pysyvät dioksiinilla aiheutetut ihovauriot kasvoissani ovat ajalta jolloin Ukrainan presidentin vaaleissa ehdokkaan kasvot turmeltiin samalla ihomyrkyllä - myrkytyskoe tehtiin Vaasassa. (www.litorina.org/vaasanmafia/id25.html/).

Päättäjiä ja äänestäjiä lahjotaan rahalla ja huumeilla. Itse olen matkoillani törmännyt 'valtiolliseen' huumetuontiin. ks. /litorina.org/vaasanmafia/. Pakotettuna koehenkilönä tiedän jäljittimien kehityksestä (myös kulkuvälineet), joiden valmistusoikeudet tuottavat valtavia summia.

Elämme läpikotaisin rappeutuneessa yhteiskunnassa jossa, niin kuin näyttää, mikään ei toimi enää normaalisti. Uusia laitoksia perustetaan niin että edeltäjien rahat voidaan jakaa välillä. Valtion laitoksia käytetään hyväksi myös rahanpesussa…

Resurssini on alistaja rajoittanut minimiin. Halusin vain kertoa kokemuksistani - ehkä tiedätte ilmankin. En ole tärkeä enkä kaipaa mainosta -terveydellisiäkin ongelmia Poliisiosaston kostotoimista riittää muutenkin.

 

5/2011

Seppo Mononen

33470 Ylöjärvi