Litorina.org

Home
Seppo Mononen CV
Kekkosen linjalla Suomi jatkaa dualistista kaksoiselamaa
Organized.fi
Human Rights Court
pics - siru hampaassani
Pirjo Sandström
1993 ohjelmoitu kriisi jatkuu 2018
Tamminiemen trollitehdas
Lottien Natsimiljoonat
Ministerille
Polttamaton Pirtti
ilkka_rehabilitoi.html
natsi-lääketiede_Suomessa
Tyttöjen oudot kuolemat EP:lla
Hl AnitaSimonen
Inger Karumo sadistilääkäri VKS:ssa
International Conspiracy
Suposta jouduttaja Eduskuntaan
Ilkeys tappaa
Väkivalta johtuu alistamisesta
Yle sensuroi
miksi Mikko on paha?
"Näytit Maailmalle"
Ehdokkaista
Vilpillisyys
"Tulvasuojelu": Niinistö suositteli
Vääriädiagnooseja
Suomi kriisissä
Kunniaton Eduskunta
Hamlet
UKK-vallankumous
"Tulevaisuusseminaari"
Naapurin Heikki kuoli 1944
Tulvasuojelu - puhallus
29.9.2012/sm
Poliisin huumejuhlat
Voi meitä ...
Yksi tietää aina
Poliittinen yle
Suomi toimii häikäilemättä
1993 Kriisi
Polttamaton pirtti
Miksi Suomea ei oteta tosissaan
Syöpä Suomessa
Inhimillinen kehitys alkaa kohdussa *
Moraali vai Etiikka
oikeusvaltioko
Lentokone hajosi ilmassa - 8 kuoli Suomessa
tuskalliset_maitohapot
Kehitys johtaa sivistykseen
Euroopan vapauttamisen muistopäivänä 11.11.
vilpittömät
sanoma riosta
Natsismi
Olkaamme suomalaisia!
Finlandia on Bolivian kansallishymni
Saatanan tunarien koti?
Ylen taantumasta
Vaasan Nais Mafia
Salaisen Poliisin kiusaamana
Huumeita Floridasta
evoluution todiste
Evoluutio
salaliittok
Sensuuri Suomen tietoverkoissa
VAASAN HOVIOIKEUS v.2004
Parempi ymmärtää
Miksi koulu ei toimi
Maanpuolustuskurssiyhdistys
Tavallinen ihminen on tärkeä
rahastusta lääkkeillä
Helsingin 1975 henki
Arktinen talvihenke
Tarpeeton sota
Tavallinen ihminen
Lapin kesää
Nobel-juhlista
Ilman oikeutta
Elektr. valvontaa ilmajoella
jordsskorpan
Itsemurhista
Pakolaisten henkinen pääoma tervetullut
Luovuus on ratkaisu
Ehdollinen refleksi hengenpelastajana
edustuston ongelmat
tiedottajoen syy?
Konsensus ja köyhyys
Talvisodan loppu
Mandela
propaganda
Elilitti käki on ..
sotatragediat
Talvisota
Itsenäisyys on eliitin vapautta
Conzita
SUOMI-URKINTA
Ihminen on ...
Darwinin pulma ratkesi
ilkeys
Urkintayhteiskunta
Sisuair
Vai mitä se on
Väkivalta - Verboten! *)
POLIISIOSASTO - kaavio(!) 2010
LitorSE
Litorina geologiaa
vouti
Projekti
Pako
Rosa
Iluminada
29.9.2012 /sm WHO:
"NÄYTIT MAAILMALLE"

Poliisin huumejuhlat Vaasassa ym

2002..2008

 
Sisäasiainministerille, (Kari Rajamäki, ym alkuper. 2002 *);
 ---
Ja sisäasiainministeri Holmlundille 31.1. ja 7.2.2008:
Vastaanotin 13.2.2008 SM PO ESIKUNTA VIRKAPOSTI -ilmoituksen  että Sisäasiainministeriön Poliisiosaston Esikunta siirsi  huumeparty-tutkinnan Suojelupoliisille:
     Tästä seurasi että pääministeri Paavo Lipposen ajama  oikeusministeriön (ministeri Tuija Brax) 'MAKSATUSKESKUKSEN' sijoittaminen Vaasaan peruuntui.
     Tähän aikaan mm. Helsingin Sanomien mukaan merkittävää skismaa sisäministeri Holmlundin taholta kohdistui Supon päällikkö Seppo Nevalaan. Paineet imeisesti tulivat taholta, jonka huume liiketoimia maksatuskeskus oli suunniteltu hyödyttävän kuten Vaasan huumepartyt (joista alla).
 
    Seppo Nevalan kuoleman olosuhteet antavat sijaa arveluille, itse asiassa Vaasan Hovioieuden logiikalla näytön, että kansainvälinen 'yhteistyö-organisaatio' kosti menetyksensä surmaamalla Nevalan. Poliisiosastolla (Maanpuolustuskurssiyhdistys ryyhteistyötahoineen oli suggestiolla lamauttamisen kyky ja taito jo 2005; josta omakohtainen kokemukseni on Eestin Pärnusta 26.4.2005, jolloin minut törkeästi lamautettiin ja pahoinpideltiin ja pysyvästi vammautettiin. 

(*) alkuperäinen vuodelta 2002 useaan kertaan ’hävinnyt’ ja vandalisoitu, taas korjattu)
  


OPUS

(1)

"OPUS" on tiedustelutoimintaa, kansalaisiin kohdistuvaa tirkistelynomaista valvontaa harjoittavan sisäministeriön alaisen salaisen poliisiorganisaation akronyymi tässä tekstissä..

Opuksen toiminta on kahdenlaista: virallisesti sen tehtävä lienee suojella kansalaisia ja valtiota kaikilta uhkilta, mutta se käyttää taitojaan ja kiusaa kansalaista erilaisten tiedustelu- ja tutkimushankkeittensa pakotettuna koekaniinina ja "salaisena agenttina".

Tiedossa on kansalaisen väkivaltainen hyväksikäyttö joka po. henkilön osalta näyttää suunnitellun päättyväksi koehenkilön kuolemaan. Näin saavutetaan täydellinen tieto uhrin elinkaaresta. Yötäpäivää jatkuva fyysinen ja elektroninen seuranta on suunniteltu aukottomaksi. Uhrin asunto on täynnä salaista tarkkailu- ja (yöunien) häirintäelektroniikkaa ja puhelin ja sähköpostiliikenne kuin myös rahaliikenne ovat sataprosenttisesti Opuksen hallinnassa.  Opuksen Varastamat hammaskartat varmaa kuolemanjälkeistä tunnistamista varten ja lääkärin lausunnot magneettikuvineen on arkistoitu ja jo nyt Opus-agenttien käytössä. Yksityiskohtaista tietoa käytetään myös liikkumista lamautettaessa ja kipua hypnoosilla indusoitaessa elimistön aiheutettuihin heikkoihin kohtiin.

(2)

"VANCOUVER" on laajan salaliiton peitenimi. Se on globaalinen operaatio joka käyttää valtavia resursseja, esimerkkinä "agentin" seuraaminen helikopterilla tämän lentäessä omalla koneellaan Karibian saarilla. Täällä eräänä juonteena oli lentokoneen radion rikkominen toimintakelvottomaksi. - Tämänkin tuhotun omaisuuden korjaus ja uudelleenhankintakulut olivat koehenkilölle merkittävät.

Toiminnan taloudellisena hyötynä röyhkeälle hyväksikäyttäjälle on ollut merkittävät rojaltit maailmanlaajuisesta jäljittämis- ja estämislaitteiden valmistuksesta (koehenkilö pakotetaan maksamaan "omat" -Opuksen aiheuttamat kulut ja vahingot!).

GSM-puhelimen paikannus oli se ominaisuus jonka perusteella suomalainen valmistaja avasi maailmanmarkkinat samanhenkisiin valtioihin joissa kansalaisten puhelujen ja liikkeitten seuranta kiinnosti poliisia.

(3)

KESÄLLÄ 1995 ilmestyneessä FBR:ssa (Finnish Business Report) oli seikkaperäinen  kuvaus "maailman pienimmästä henkilöön sijoitettavasta paikannuslaitteesta" jonka nimeltä mainittu lahtelainen ideoijanero (SeppovLuode) oli sisäministeriön poliisiosaston (nimetyt henkilöt: ks. /pics.html/) aloitteesta ja eräiden kiinnostuneiden yritysten kanssa kehittänyt.

Hampaisiini hoidon yhteydessä hammaslääkäri Anita Simonen salaa asensi lähetin-vastaanottimen, joka oli kooltaan noin 0,3 mm (toisen hammaslääkärin oikeaksi todistama valokuvasuurennos on http://litorina.org/pics.html). Asiamies Oulun yliopistosta oli neuvomassa ensi-asennusta Vaasan kaupungin hammasklinikalla. hammaslääkäri Simosella ei ollut rahasta puutetta, niinpä hän palkkioksi sai Oulun yoiopistolla tehdyn kauneusleikkauksen. Poskiluiden kavennus oli nähtävissä leikkausarpina vastaanotolla käydessäni.
 
Alkujaan hampaan lohkeamisesta johtunut paljastuminen saattoi olla katastrofi Opukselle. Tapauksen kiusallisuutta ei vähentänyt se, että klinikan oma hammaslääkäri löydökset tarkastettuaan tuli todistaneeksi valokuvasuurennoksen oikeellisuuden nimikirjoituksellaan! - Tämän jälkeen juuri huolella (asennuksia varten) kunnostettu hampaistoni joutui klinikan hammaslääkäreiden tuhoamiskäsittelyyn kun uusia asennuksia tehtiin (valokuvia em. verkkosivulla). Hammaslääkäri Jussi Autio repi yksitellen ’hoidetut’ hampaat suustani, ja uusien asennusten tulehduskipujen takia hampaita poistettiin päivystyksessä. Tarpeellisten proteesien teko onnistui Eestissä, omalla kustannuksellani. Vaikka sikäläisetkin tekijät ovat osoittautuneet poliisiosaston/salaliiton valvomiksi -22.9.11 sm, toisinaan valvova asiamies istui odotustilassa kanssani.)

SYKSYLLÄ 2007 virisi keskustelua siitä että Opuksen rahoitus oli täysin budjetin ulkopuolista ja hämärän peitossa. Havainto tietyistä valtion organisaatioista osoittaa että niiden massiivisuutta on jouduttu merkittävästi keventämään. Täten esimerkiksi Kansanterveyslaitoksen masennusta ja alkoholismia tutkineessa "itsemurhaprofessorin" yksikössä oli muutama vuosi sitten verkosta tarkistaessani noin 250 tutkijaa. Kuitenkaan järjellistä tutkimustulosta ei näyttänyt syntyvän: Ainoa mieleen jäänyt otsake on tiedotteesta "Tutkimus auttaa alkoholisteja" tai vastaava, jolla julkisessa todellisuudessa perusteltiin laitoksen valtavaa rahoituksen  tarvetta.

Asiallinen kysymys lienee, mitä nämäkin "tutkijat" tekivät ennen nähtävästi äskettäin tapahtunutta dramaattista organisaation supistusta. Supistukset ehkä nähtiin tarpeelliseksi koska paljastumisen uhka alkoi käydä sietämättömäksi suhteettoman suurien selittämättömien menojen takia.

(5)

BRASILIAN JUSSI oli 1970-luvun myyttihahmo, joka lenteli Suomen ja Brasilian väliä. Jussi lähti Seutulasta kapsäkki täynnä valuuttaa ja palasi huumelastissa. Tämä oli turvallinen tapa toimia Opuksen ja sen kansainvälisten yhteistyö(rikos)kumppaneiden suojeluksessa. Tarina ei kerro oliko "Jussi" palkattu vai pakotettu matkustaja...

1980-luvun "rahoitusjärjestelyistä" tiedän kokemuksesta. Tuohon aikaan Helsingistä Buenos Airesiin edullisimmin lensi Aeroflot, Neuvostoliiton lentoyhtiö. Matkustajana maksoin lipusta esimerkiksi 2.500 markkaa, mutta lipussa oli hinta 9.500. Erotuksella voitiin maksaa "matkatavaran käsittelijät."

1990-luvulla Aeroflot lopetti Buenos Airesin lennot, ja asiakkaat siirtyivät tavanomaisille linjoille. Helsinki-Vantaalla Finnairin virkailija painoi sopivan matkustajan ilmaantuessa ylimääräisiä nimelläni varustettuja matkatavarakuitteja. Kuitit sitten kiinnitettiin ylimääräisiin, rehellisiltä näyttäviin laukkuihin.

Rauhanturvaajat on käytännöllinen viattomien matkustajien laaja joukko. Heidän matkatavaransa on Opuksen salakuljettajille ehtymätön vara. Aikoinaan Balkanille lukuisten joukkojen lähettämistä ehdotti kaksi tunnettua kansanedustajaa (pelimiehiksikin kutsutut Pertti Paasio ja Mikko Pesälä). Muutamat, jopa kahden rauhanturvaajan matkat turvaavat eksoottisempien huumeiden tuonnin valikoimaa (poliisin isännöimien) huumepartyjen tarjontaa monipuolistamaan.

(6)

HUUMEPARTYT on Opuksen operaatio, josta osallistujan kuvaus oli luettavissa maakuntalehdestä (Pohjalaisesta) taannoin. Huumeiden myynnin edistämiseksi organisoidut ja sponsoroidut juhlat on nuorten aikuisten suosiossa. Koska herkut voi ostaa itse paikalla ja virkavalta sponsoroi niitä, kiinnijäämisen pelkoa ei ole. Aggressiivinen markkinointi on välttämätöntä sillä Opuksen alati kasvava rahoituksen tarve ja pelkkä ahneus on pohjaton.

Tiedustelun toiminnan ja operaatioiden rahoittaminen likaisenkin liiketoiminnan tuotoista lienee yleistä maailmalla. Mutta Opuksen käytäntö huumeita suomalaisille tyrkyttämällä on epäeettistä. Ennenkuulumatonta ja ainutlaatuisen röyhkeää nykyaikana on myös kansalaisen pakottaminen elinkautiseksi koekaniiniksi. Sellainen lienee mahdollista vain uusnationalistisessa Suomessa ellei ehkä entisiä Itäblokin diktatuureja ja mahdollisesti nykyisiä totalitaarisia valtioita lasketa mukaan.

(7)

OVELAT peitetarinat ja harhautukset (selitykset) on juonittu ja asennettu ja henkilökohtainen ja ammatillinen integriteettini on pyritty tuhoamaan, mutta röyhkeän toiminnan salaaminen ei ole mahdollista. Suomalais-kansallinen bipolaarisesta luonteesta johtuva harkintakyvyn pettäminen on johtanut Hölmöläistarinan tapaiseen rönsyilyyn: pullataikina on paisunut paisumistaan. Kunnes...

Suojelupoliisin päällikön syksyllä 2007 tapahtunut virasta eroaminen monivuotisen sairausloman jälkeen voidaan nähdä tätä taustaa vasten. Aikanaan totuus tulee aina ilmi, ja sitä kansallista katastrofia ja kasvojen menetystä ei entinen päällikkö halunnut jäädä kokemaan.

Opus ei ole kaikkivoipa vaikka se kansallisesti arvioituna siltä saattaisi näyttääkin, vaikka resursseiltaan ylivoimainen (22.9.11/sm nykyään resursseja täydentävät, mutta myös tulosta vaativat kansainväliset järjestäytyneet yhteydet.).

Yksinkertainen esimerkki 1970-luvulta: Calgaryn seurannasta Etelä-Amerikkaan lähtevänä (Opuksen) "salaisena agenttina" olin työnantajani Montrealin toimistolla ohjeistettavana. Eräänä viikonloppuna Mount Royal hotellissa puhelinkuuntelua suorittanut Opus-agentti ilmaisi olemassaolonsa (suomalaisilla asiamiehilläkin on paljastava tapa siunata työnsä =näyttää maailmalle)). Myöhemmin yökerhossa jätin palttooni naulakkoon ja takaovesta poistuttuani nousin taksiin ja ajoin toiselle klubille. Kellosta seuraten voin todeta että 20 minuuttia ehti kulua ennen kuin seuraajat paikansivat minut.

 

-    Seppo Nevalan huoli paljastumisesta ei ollut aiheeton. Hänen eettiselle tarpeelleen toimia oikein voimakkaita paineita tuli mm. Poliisiosaston ja Supon moniselitteisistä tarpeista suojella kansalaisia totuudelta, vrt. Kyrönjoen salaliitto, ym.

-    Seppo Nevala kuoli joulukuun 4. 2008. Olosuhteista keskusteltiin ajan tiedotusvälineissä. Omasta kokemuksesta tiedän että lamauttamisen ja sydämen pysäyttämisen taito suggestiolla oli järjestäytyneellä taholla ja 2005.

*  *  *