Litorina.org

Home
Seppo Mononen CV
Kekkosen linjalla Suomi jatkaa dualistista kaksoiselamaa
Organized.fi
Human Rights Court
pics - siru hampaassani
Pirjo Sandström
1993 ohjelmoitu kriisi jatkuu 2018
Tamminiemen trollitehdas
Lottien Natsimiljoonat
Ministerille
Polttamaton Pirtti
ilkka_rehabilitoi.html
natsi-lääketiede_Suomessa
Tyttöjen oudot kuolemat EP:lla
Hl AnitaSimonen
Inger Karumo sadistilääkäri VKS:ssa
International Conspiracy
Suposta jouduttaja Eduskuntaan
Ilkeys tappaa
Väkivalta johtuu alistamisesta
Yle sensuroi
miksi Mikko on paha?
"Näytit Maailmalle"
Ehdokkaista
Vilpillisyys
"Tulvasuojelu": Niinistö suositteli
Vääriädiagnooseja
Suomi kriisissä
Kunniaton Eduskunta
Hamlet
UKK-vallankumous
"Tulevaisuusseminaari"
Naapurin Heikki kuoli 1944
Tulvasuojelu - puhallus
29.9.2012/sm
Poliisin huumejuhlat
Voi meitä ...
Yksi tietää aina
Poliittinen yle
Suomi toimii häikäilemättä
1993 Kriisi
Polttamaton pirtti
Miksi Suomea ei oteta tosissaan
Syöpä Suomessa
Inhimillinen kehitys alkaa kohdussa *
Moraali vai Etiikka
oikeusvaltioko
Lentokone hajosi ilmassa - 8 kuoli Suomessa
tuskalliset_maitohapot
Kehitys johtaa sivistykseen
Euroopan vapauttamisen muistopäivänä 11.11.
vilpittömät
sanoma riosta
Natsismi
Olkaamme suomalaisia!
Finlandia on Bolivian kansallishymni
Saatanan tunarien koti?
Ylen taantumasta
Vaasan Nais Mafia
Salaisen Poliisin kiusaamana
Huumeita Floridasta
evoluution todiste
Evoluutio
salaliittok
Sensuuri Suomen tietoverkoissa
VAASAN HOVIOIKEUS v.2004
Parempi ymmärtää
Miksi koulu ei toimi
Maanpuolustuskurssiyhdistys
Tavallinen ihminen on tärkeä
rahastusta lääkkeillä
Helsingin 1975 henki
Arktinen talvihenke
Tarpeeton sota
Tavallinen ihminen
Lapin kesää
Nobel-juhlista
Ilman oikeutta
Elektr. valvontaa ilmajoella
jordsskorpan
Itsemurhista
Pakolaisten henkinen pääoma tervetullut
Luovuus on ratkaisu
Ehdollinen refleksi hengenpelastajana
edustuston ongelmat
tiedottajoen syy?
Konsensus ja köyhyys
Talvisodan loppu
Mandela
propaganda
Elilitti käki on ..
sotatragediat
Talvisota
Itsenäisyys on eliitin vapautta
Conzita
SUOMI-URKINTA
Ihminen on ...
Darwinin pulma ratkesi
ilkeys
Urkintayhteiskunta
Sisuair
Vai mitä se on
Väkivalta - Verboten! *)
POLIISIOSASTO - kaavio(!) 2010
LitorSE
Litorina geologiaa
vouti
Projekti
Pako
Rosa
Iluminada
29.9.2012 /sm WHO:
"NÄYTIT MAAILMALLE"

Polttamaton pirtti

Polttamaton pirtti on käsite Eino Leinon runosta Räikkö räähkä.
 
Räikkö - itsekkäistä syistä - neuvoi tien viholliselle, joka sitten tuhosi koko kylän: tappoi väen ja poltti pirtit - paitsi räähkän ilmiantajan, kansansa kavaltajan.
 
Suojelupoliisikin vlelä ihastelee 'miksi meillä ei esiinny kansainvälistä järjestäytynyttå rikollisuutta ja terrorismia'.
 

 
Jonkin verran huvittuneena luin Suojelupoliisin tutkimushankkeesta  'Suomen välttyminen terrori-iskuilta hämmästyttää' (AL 4.5.11). -Hämmästyttää ketä? Epäammattimaisia omien aikaansaannostensa ihastelijoita narsisteja? Pyörän uudelleen keksijöitä, ehkä. 

     Taas on siis tehty tutkimus, ja lehtiuutinen todistaa tapahtuneen. Mutta tutkimus loppuu tutkijoiden mielestä varmaankin nokkelaan otsikkoon - hengästyneille 'tutkijoille' julkisuuskiireineen asioiden ymmärtäminen näyttää ylivoimaiselta. (ks. lähihistoriaa  /http://www.litorina.org/paremp.html/  ’seksilomat’ ym.!)

     Näyttää tosissaan siltä että –vaikka siihen ei missään nimessä olisi varaa - suojelupoliisi ’suojelee’ kansalaisia todellisuudelta ja relevantilta tiedolta kuten, ja  etenkin, valtaapitävien harmaista projekteista. Asiallisen toiminnan sijasta se näyttää nyt mukautuneen Sisäasianministeriön Poliisiosaston aikamiespoika-agenttien tasolle tirkistelyyn ja kiusantekoon. Näin se tieten edistää hämmennystä ja järjestäytyneen rikollisuuden toimintamahdollisuuksia. Täällähän voi tehdä mitä vain kenenkään puuttumatta. Supo, julkipannun tehtävänsä vastaisesti, myötäilee.

     En pidä sattumana, että hämmästys-raportin julkaisun aikoihin /www.litorina.org/ - verkkosivuilleni tehtiin massiivinen hyökkäys. Sivuilta on vuosien mittaan varastettu lukuisia Poliisiosaston toimia arvostelevia tekstejäni – riittävän monta osoittamaan syyllisen. Supo-raportissa peitellysti viitattu, ylienergisyyden numeerisesti osoittava tutkimus /www.litorina.org/elinvoimasta/ näyttää olleen erityisen vastenmielinen ja se yhdessä  englanninkielisen /http://www.litorina.org/exhaustion/ version kanssa saattoi olla tuhoamisoperaation pääkohde. (hyökkääjän osoitteet on tiedossa - edellisen katuosoitekin löytyi Tampereelta!)

     Järjestäytyneeseen rikollisuuteen törmäsin ilman omaa syytäni 1990-luvulla arvioidessani Kyrönjoen rakentamisen lupakäsittelyä vesioikeudessa. Osoittautui että lupapäätökset perustuivat olennaisesti epätoteen maastotietoon, väärennettyihin asiakirjoihin ja karttoihin, joita hakijalle toimitti konsulttien ohella maanmittauslaitos ja puolustuslaitoksen topografikunta (ks. /www.litorina.org/salaliittok.html/ ).  

     Tahattomasta paljastuksesta sain ’tulvasuojelupoliisin’ vihoittelun ja koston, joka jatkuu kiihtyvällä ilkeydellä, ks. esimerkiksi /http://www.litorina.org/vaasanmafia/ ja /pics.html/. - Ja valvonta kiristyy: puhelut ja sähköpostiviestit estetään ja ne, kuten myös verkkopankkini tapahtumat kirjautuvat televalvontakeskuksessa. Joulukuusta 2010 lähtien kaikki kirjepostini on avattu: ne mitkä sallitaan saan myöhässä, kaikki auki höyrytettynä ja uudelleenliimattuna. Valitus Ylöjärven postiin ja poliisille ei ole tuonut muutosta. 

     Kyrönjoki-hankkeen hyötypuolten luettelo on raportissa /http://www.litorina.org/kyr/id5.html/. Mutta pääjouduttaja oli kansanedustaja Pentti Mäki-Hakola , moukka Nurmosta, joka päivälehti Pohjalaisen ’Hakauksia’- palstallaan paljasti patoamissuunnitelmat etukäteen. -Sairaalloinen näyttämisen tarve on myös Poliisiosaston aikamiespoika-agenttien salaisuuksia paljastamaan pakottava kansallinen heikkous, joka nyt näyttää kotiutuneen Supoonkin. 

     ”Näytit Maailmalle”… Niin nationalistista, mutta ei historiallisesti kuranttia: uho laahaa varsin 100 (!) mutta ainakin 70 (!) vuotta ajastaan jäljessä. 

      Luparaportissa ukrainalaiseksi mainittu Väkipyörä-konsultti ideoi myös valtion rahoituksen peiteorganisaation ja poliisiosaston asiamiehille, jotka parastaikaakin huolehtivat  huumeiden tuonnin logistiikasta Floridasta ja Argentiinasta, ja muualtakin josta minulla ei ole varmaa tietoa. ’Floridan tallaajan’, soppariksi itseään nimittävän hankinta-asiamiehen Markku Hamarilan verkkosivu valaisee kuinka pienen Suomen valtiollisen huumetuonnin haara toimii /www.litorina.org/vaasamafia/id18.html/.

 

PAKOTTAMINEN SALAISIIN KOKEISIIN

 

Eräs Poliisiosaston törkeimmistä lain rikkomuksista on 'State-of-the-art locating system, jonka Sisäministeriön Poliisiosastossa kehitettiin 1990-luvulla. (Tekijöiden kuvaus on verkossa ja Finnish Business Report -aikakauslehden kesän 1995 numerossa /http://www.litorina.org/pics.html/). Kehittelyssä olin pakotettuna koekaniinina, jolle jatkuvista miljoonien projektituotoista ei ole jäänyt mitään muuta kuin tuhotut hampaat ja tuhansien eurojen velat niitä korvaavista proteeseista. Kuten lehdistä voi lukea lähes  päivittäin, tuote on maailmanlaajuisesti käytössä, ei tosin 'ihonalaisesti'  kuten minun hampaissani, vaan rannekkeena tms. Tapahtunut on törkeä koskemattomuuteni loukkaus jonka arvelen mahdolliseksi vain totalitaarisessa  hyper-aktiivisten poliisien ja ns. tiedemiesten yhteiskunnassa.  jossa villit ideat lentävät ilman mitään sidosta todellisuuteen. 

     Noin vuonna 2000 olin hoidossa Vaasan hammashoitolassa. "Nyt ne voi tuoda", lausahti hammaslääkäri Anita Simonen. Hammashoitaja toi viereisestä huoneesta hampaisiini asennettavaksi salaista elektroniikkaa. Detektorien avulla minut voitaisiin paikantaa ja puheitani kuunnella ja minua kaikin puolin valvoa.  Osoittautui, että klinikalla asennusta ohjaava asiantuntija oli Oulun yliopistosta. 

     Minulla ei tuolla hetkellä ollut aavistustakaan siitä mitä oli tekeillä. Hetken merkitys on nyt kuitenkin kiistaton: Oulun yliopisto (valtionyliopisto) oli - ja on edelleen, koska mitään sovittelua ei ole tehty - törkeän salahankkeen todellinen osakas. Salaliittolaiset ahdistelevat minua edelleen ja kaiken aikaa, . Vaasan kaupungin johtava sosiaalihoitaja Leena Ström kirjeessään käyttää hankkeesta nimeä 'salaliitto' 

      Toukokuun 20, 2002 asennushammas d/5 lohkesi ja sisältä paljastui kaksi parabolin muotoista n. 2 mm kokoista kohdetta. Tarkistettuaan löydökset hammaslääkäri Katri Palo todisti nimikirjoituksellaan valokuvasuurennos-dokumentin oikeellisuuden. 

      Paljastuminen ei keskeyttänyt tai edes kohtuullistanut toimintaa: Kaikki hampaani vuoronperään käytettiin asennuskokeisiin ja tuhottiin sitten. (kopio kirjeestä, valokuvat ym. /http://www.litorina.org/pics.html / 

 

 

KIVUN TUOTTAMINEN ja TAPPOYRITYSkset SYDÄMEN PYSÄYTYKSELLÄ

 

Ylöjärvelle tulostani asti noin 2009 olen ollut 24/7 valvonnan alaisena, kodissani ja raitilla. Kivun tuottaminen suggestiolla paikantui tiettyihin valopylväisiin vuoden 2010 aikana siinä määrin säännöllisesti, että rupesin niitä tarkkailemaan ja valokuvaamaan /http://www.litorina.org/vaasanmafia/ Oheisessa valokuvassa on tyypillinen kahden kameran stereoasennus. Näin videokameran näytöltä hypnotisoijat voivat arvioida kohteen etäisyyden, mikä tehostaa törkeän toimintansa tehoa. 

      Valvonta-asennuksia on Ylöjärven keskustassa, mukaan lukien koulukompleksin-urheiluhallin, kirjaston ja Asematien koko pituudelta rautatieylikäytävälle asti. 

 


Kävellessäni Rotikontieltä terveyskeskukseen rintakivut ilmestyivät aluksi eniten linkkimaston ollessa näkyvissä ja yltyivät niin että Kuruntien sillalla täytyi pysähtyä . aloinkin kulkea bussilla, jossa olin kiusaajien tuottamalta kivulta suojassa.  Siten myös kävellessäni läheiselle pysäkille. Useita kipuhyökkäyksiä tehtiin Tampereella, mm. Kävellessäni keskustasta Sampolaan tarkoituksena käyttää sikäläisiä tietokoneita. –Tietty terveyskeskuksen ja Sampolan tapaamiset olin (Sonera) matkapuhelimessa sopinut – ikään kuin hyökkääjän avoimella kotilinjalla.!

     Tapaninpäivän lumipyryssä 2010 tarpoessani Hämeensillalta asemalle, jouduin kaksi kertaa pysähtymään lepäämään ja haukkomaan henkeäni. Läpikävin kahden hypnotisointi parin käsittelyyn matkalla. Toinen käsitti miesparin ja toinen naisvelhot. Kivut olivat todella kovat, ja jo ajattelin matkani päättyvän. Hetken levättyäni pystyin kuitenkin jatkamaan asemalle.

     Kardiologin tutkimus ei paljastanut sydämessäni mitään syytä kokemilleni kivuille,  joten tuskat voi lukea Poliisiosaston syyksi. Kokeilua pohjusti oikean vartaloni pysyvät vammat ja hermostovauriot jotka aiheutuivat vuosia sitten saman tahon rajusta lamauttamisoperaatiosta. 

     Vielä olen hengissä. Ehkä Seppo Nevala sydän ei ollut yhtä vahva: ajan lehtitietojen mukaan skismaa oli sisäasiainministeri Holmlundin taholta. –Ehkä siitä mikä saattoi aikanaan olla syynä Nevalan sairaslomalle jäämisen, jopa kuolemaan. Asemassaan hän tiesi mitä maassa oli käynnissä Kyrönjoki salaliittoineen ja muineen ja olisi luultavasti halunnut ryhtyä korjaavaan toimintaan. Yhteiskunta oli tuolloin kuitenkin niin läpikotaisin mätä, että hän ehkä katsoi tilanteen toivottomaksi. Hänen kuolemansa aikoihin 2008 Poliisiosaston kapasiteetti oli jo osoitettu (mm. lamauttamiseni 26.4.2005). -Sisäasiainministeri Anne Holmlund osoittautuisi itse kuvaamani Vaasan Naismafian Matriarkaksi (+kansliapäällikkö Pirjo Viitanen ja poliisiylijohtaja Mikko Paatero). 

* 

     Tietämätön kansa on altis vieraan manipuloinnille ja, kuten nähdään, kotimaiselle ja kansainväliselle taloudelliselle hyväksikäytölle. Supon degeneroituminen Poliisiosaston jatkeeksi voi tarkoittaa vain sitä, että tie on avattu vieraan vallan ja Urho Kekkosen ajamalle sosialistiselle vallankumoukselle – nyt muuntuneena taloudelliseksi ja  järjestäytyneen rikollisuuden vallankumoukselle. 

     Palaten Supon hämmästysteemaan: Eino Leino selvitti ’pulman’ jo sata vuotta sitten. Runoilijan korruptoimattomalla logiikalla hän tuotti ratkaisun runossaan Räikkö räähkä:

 

'Yksi on pirtti polttamatta.

se on pirtti Räikön räähkän.

 

Mistä syystä, sopii miettiä..

 

Seppo Mononen, Ylöjärvi

 

 

www.litorina.org - seppomononen@litorina.org

Seppo Mononen

 

33470 Ylöjärvi

 

 

.